Nieuws

Kevin Lee Bieshaar blikt in de HE8+

Nu al onze wedstrijdroeiers alweer bijna een week uittraining zijn, en vol hebben genoten van hun eerste goudgele rakker, zouden we bijna vergeten dat een week geleden het laatste wedstrijdweekend van seizoen ‘23 - ‘24 verroeid is op de WAB. Niet alleen gingen de dames van de DEV4- hier beginner af, maar ook Kevin ging hier beginner af in het beginner skiff veld, én behaalde elite status in het elite acht veld! Lees hier zijn nabeschouwing:

Lees meer

Kandidaatsbestuur van der Geest '25 bekend!

Het is weer zover! Bestuur Banning '24 heeft de eer en het waar genoegen om het kandidaatsbestuur van der Geest '25 aan u voor te stellen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze acht Okeaniden met hun toewijding aan zowel de vereniging als de roeisport een ontzettend goede aanwinst zullen zijn voor de R.S.V.U. ‘Okeanos’! Wij hebben het volste vertrouwen in hun capaciteiten en wensen van der Geest '25 veel succes in hun toekomstige bestuursjaar. 

 

Lees meer

Tinka en Hermijntje behalen zilver op de World Cup II

Dit weekend schitterden onze Okeaniden Tinka Offereins en Hermijntje Denth samen met Benthe Boonstra en Marloes Oldenburg op de World Cup II in Lucerne, Zwitserland. 

In de W4- sleepten zij na een succesvolle race op vrijdag een directe plek in de A-finale binnen. En met succes: een prachtige tweede plek! Wij zijn ontzettend trots op onze toppers en ernaar uit om de rest van hun avontuur te volgen!

Foto: Benedict_tufnell teamnlroeien

Lees meer

Nabeschouwing RaceRoei Regatta

Vorige week vond de RaceRoei Regatta plaats. Roy van Zanen en Martijn Wolvius behaalde hier in het LHB 2x veld een beginnersblik. Benieuwd naar hun ervaring? Lees hier hun nabeschouwing:

Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe hoofdcoach: Susannah Chayes

De vraag of ik mij kan voorstellen aan jullie, de leden en oud-leden van Okeanos doet mij even in een existentiële crisis belanden. Maar wie ben ik dan? Grappig, want de andere momenten dat ik mij dat afvraag zijn vaak als ik even niet meer weet wat er van mij overblijft als ik het roei-deel uit mijn leven weg gum. Ik ben dus roeien. Oh nee. Ik hou gewoon heel erg van roeien, coachen, en
anderen helpen.

Lees meer

Susannah Chayes nieuwe hoofdcoach van Okeanos

Met groot genoegen kondigen wij aan dat Susannah Chayes zich bij ons aansluit als hoofdcoach van R.S.V.U. ‘Okeanos’. Haar indrukwekkende staat van dienst en haar passie voor het roeien maken haar een geweldige aanwinst voor onze vereniging.

Lees meer

Blik op de Twee Head

Na een door noodweer afgelaste skiff-head ging de tweehead vorige weekend gelukkig wel door, Jordy en Fons trokken hier op de valreep namelijk een lange baan blik. Lees hier hun nabeschouwing:

Lees meer

Winst op de Heineken Roeivierkamp

Twee weken geleden sloten onze eerstejaars, middengroepers en club8'en het lange baan seizoen af op de Amstel tijdens de Heineken roeivierkamp. Hier blikte onze Lichte Heeren 4* waarbij Max zijn eerste blik van het jaar en Carmen haar eerste stuurblik van het jaar behaalde. Zij nemen je me in een nabeschouwing over hun weekend:

"Hallo allemaal,

Lees meer

Voorbeschouwing Head of the River

Komend weekend zal de Head of the River plaatsvinden. De Head of the River is een inhaalrace die zal worden verroeid over een afstand van acht kilometer. Lees hier de voorbeschouwing geschreven voor onze Eerstejaars Lichte Damesch '24:

Lees meer