Informatie en lid worden

Wat is Oud Okeanos?

Oud Okeanos is de vereniging voor oud leden van Okeanos. Lid worden van Oud Okeanos is de perfecte manier om ook na je studententijd betrokken te blijven bij Okeanos! Oud Okeanos organiseert verschillende activiteiten voor haar leden en informeert haar leden ook regelmatig over de laatste ontwikkelingen bij de vereniging. Zo blijf je op een laagdrempelige manier betrokken bij de vereniging en heb je de kans om iedereen nog eens te ontmoeten of samen in een boot te stappen.
 

Hoe werkt het?

Je wordt lid van Oud Okeanos en betaalt jaarlijks een bedrag aan contributie. Dit contributiebedrag wordt afgeschreven via een automatische incasso. Van deze contributie organiseert Oud Okeanos activiteiten voor haar leden en wordt er gespaard om Okeanos extra financieel te ondersteunen. Het is geen probleem om al lid te worden van Oud Okeanos als je ook nog lid bent van Okeanos.

Als lid van Oud Okeanos kun je minstens drie keer per jaar komen borrelen met open bar. Daarnaast is er een jaarlijkse ALV. Je ontvangt ook enkele keren per jaar een update met informatie over activiteiten en het laatste nieuws van Okeanos en Oud Okeanos.

De contributie voor een lidmaatschap van Oud Okeanos bedraagt 44 euro jaar. Een gezinslidmaatschap (2 personen) bedraagt 77,50 euro per jaar. Wil je een gezinslidmaatschap afsluiten? Schrijf je dan in via onderstaande link en stuur een email naar bestuur@oud-okeanos.nl.
 

Lid worden?

Word hier lid van Oud Okeanos