Clinics


Roeiclinics op de Bosbaan

Op zoek naar een bedrijfsuitje, familiedag of een vrijgezellenfeest? Dan bent u hier aan het juiste adres! Roeien is een unieke ervaring voor iedereen. Met een roeiclinic bij R.S.V.U. 'Okeanos' krijgt u de uitzonderlijke kans om uw eerste halen te maken op de nationale roeibaan in het Amsterdamse Bos.

  • Roeiclinic op dé nationale roeibaan van Nederland, de Bosbaan
  • Voor bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten, feestjes of vriendengroepen
  • Onder begeleiding van professionele coaches en stuurtjes
  • Vele mogelijkheden om aansluitend te borrelen, BBQ'en of te eten in onze sociëteit
  • Mogelijkheid voor middelbare scholen om tegen een gereduceerde prijs een alternatieve gymles te organiseren

Okeanos Amsterdam biedt u de uitgelezen kans om te leren roeien op de nationale roeibaan van Nederland. Tijdens een clinic worden alle beginselen van het roeien bijgebracht op een laagdrempelige manier. Vaak beginnen wij met een korte uitleg op de ergometer (roeimachine), om vervolgens in de boot te stappen. Deze boot (type C4+) is een stevige boot, waarin u niet bang hoeft te zijn dat u omslaat. Dit is belangrijk zodat u zich volledig kan toeleggen op het teamwerk dat nodig is in de boot. Bent u met een grotere groep, dan is er ook gelegenheid om aan het einde van de clinic onderlinge wedstrijdjes te houden om zo te zien wie zich mag kronen tot de snelste ploeg van de dag. Voor middelbare scholen is het mogelijk om tegen een gereduceerde prijs een alternatieve gymles te organiseren. 

Een clinic duurt gemiddeld 2 uur. De tijdsduur van de clinic is natuurlijk helemaal aan te passen op uw wensen! 

Mocht uw groep al ervaring met roeien hebben en dit niet spannend genoeg vinden, is er ook de mogelijkheid om in andere boottypes te varen. Ook alleen een boot huren behoort tot de opties!

Wanneer u van het water afkomt, verwelkomen wij u graag in onze sociëteit. Naast een grote bar waar u gezellig kunt borrelen en terugblikken op alle belevingen van die dag, bieden we nog een scala aan mogelijkheden. Zo hebben we diverse ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties. Wij kunnen u een perfect verzorgde barbecue of een uitgebreide lunch aanbieden. 

Kortom, een roeiclinic is meer dan alleen roeien. Het is een dag die u zelf kunt samenstellen en dus altijd perfect past bij uw bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest of groepsactiviteit!

 

Heeft u zelf nog ideeën, behoefte aan meer informatie of heeft u vragen, dan kunt u mailen of bellen naar: