Heineken Okeanos Competitie Tweekamp

De Heineken Okeanos Competitie Tweekamp ‘24 vindt plaats op 8 & 9 juni 2024!

Na het succes van vorig jaar organiseert Okeanos dit jaar opnieuw de Heineken Okeanos Competitie Tweekamp!

Over de HOCT

Door een stijging van de populariteit van het roeien in Nederland, is ook het aantal competitieroeiers gestaag gegroeid de afgelopen jaren. De eerstejaars competitieroeiers zullen ook dit jaar weer verdeeld worden over twee bokalen. Onze Heineken Okeanos Competitie Tweekamp heeft zich afgelopen jaren bewezen als professionele en spectaculaire wedstrijd en heeft daarom een plekje in het stuurboordbokaal bemachtigd. Wij zijn een aantal jaar geleden van een sprintwedstrijd (de HOCS) naar een tweekamp gegaan, waarin gestreden wordt op afstanden van 500, 1000 en 2000 meter! Hopelijk zien we jullie allemaal de volgende HOCT. Wij zijn alvast druk bezig met alle voorbereidingen om te zorgen dat het ook dit jaar een succes wordt! 

Wil je graag meefietsen om aan te moedigen, maar heb je geen fiets in Amsterdam? Op station Amsterdam Zuid zijn veel OV fietsen beschikbaar. 

Neem vooral een kijkje op de website van de HOCT voor meer informatie. Voor vragen kun je altijd mailen naar hoct@okeanos.nl. Volg ons voor de laatste updates op Facebook en Instagram. 

Zoals je kunt lezen worden er tijdens de HOCT ook andere activiteiten georganiseerd, wat naast het roeien zorgt voor een gezellige festivalsfeer. Bijzijn is meemaken!