Ervaringen van bedrijfsploegen

Ervaringen van bedrijfsploegen

Randstad

Als partner van NOC*NSF ondersteunde Randstad van 1997 tot 2016 (top)sporters in Nederland op verschillende manieren. Randstad begeleidde topsporters bij het vinden van een goede balans tussen topsport en een maatschappelijke loopbaan. De Randstad Topsport Academie bood in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en Saxion Hogescholen Deventer een unieke mogelijkheid om topsport te combineren met een opleiding HBO bachelor Commerciële Economie. Met een aangepast studieprogramma bleef er alle ruimte voor het topsportschema!

Maar dit geldt niet alleen voor de absolute topsporters: het komt ook in het algemeen vaak voor dat een (Okeanos) roeier na de studie zijn carrière bij een van de Randstad bedrijven begint of voortzet. Roeiers hebben vaak een instelling die ook in het bedrijfsleven zeer gewaardeerd wordt. Tenslotte was Okeanos jarenlang de uitvalsbasis van de Randstad bedrijfsacht. Mede dankzij de goede begeleiding vanuit Okeanos (niet voor niets de winnaar van de Aegon bestuursprijs 2008!) is deze acht uitgegroeid tot een niveau waarbij ze vooraan in het veld van de bedrijfsachten meestreden. Randstad wenst Okeanos dus in alle aspecten een: "sneller, hoger, sterker" toe!

 

Accenture

Sinds september 2014 is Accenture trotse partner van Okeanos. Waarom? Omdat wij veel overeenkomsten zien tussen werken bij Accenture en roeien. Bij Accenture creëren wij graag een werkomgeving met een hoog energieniveau, waarin we het beste in onze mensen naar boven halen. En we hanteren een uniforme werkwijze, zodat mensen van verschillende afdelingen naadloos met elkaar kunnen samenwerken. Iets wat bij het roeien ook van groot belang is om te presteren.