Competitieroeien

Lijkt de sportieve uitdaging van het roeien jou fantastisch? Maar lijkt het hele verenigingsaspect jou net zo leuk? Dan past competitieroeien wellicht goed bij jou! Samen met jouw ploeg strijd je voor winst in de bokaal, maar worden er naast het klassement ook vele feesten, borrels en activiteiten voor jou georganiseerd.

Als je gaat competitieroeien bij Okeanos, maak je op een laagdrempelige manier kennis met de roeisport. Voor competitieroeien geldt dat je het zo fanatiek en intensief kan maken als je zelf wil. Door het hele land worden er wedstrijden georganiseerd die ten eerste natuurlijk in het teken staan van roeien, maar waar nadat de laatste ploegen gefinisht zijn ook mooie feesten worden georganiseerd. Verder worden er dus heel veel leuke activiteiten voor jou als competitieroeier georganiseerd, zoals het Compo Kick-Off diner, trainingsdagen, BBQ’s tijdens de wedstrijdweekenden en een mooie seizoensafsluiter. 

Wil je meer weten over competitieroeien? Kijk dan op de pagina 'over competitieroeien' en als je vragen hebt kun je contact opnemen met de Toer- en Competitiecommissaris via competitie@okeanos.nl.