Partners

Samen komen we verder dan alleen. Bij Okeanos beseffen we dit maar al te goed: roeiend ga je immers ook sneller wanneer je samenwerkt. Een samenwerking heeft voor beide partijen veel voordelen. 

Een samenwerking met de R.S.V.U. ‘Okeanos’ is een uitgelezen kans om een unieke plek in de studentenwereld te veroveren. Wij introduceren uw bedrijf aan ambitieuze, energieke en fanatieke studenten. Onze talentvolle leden kijken met een sportieve blik naar de wereld en vanaf moment één worden zij gevormd door onze kernwaarden ‘aandacht, ambitie en plezier’. Met meer dan 40 verschillende studierichtingen zijn onze leden tevens een diverse groep studenten, die daarmee relevant is voor verschillende werkvelden. 

Uw bedrijf kan profiteren van dit unieke publiek via verschillende evenementen. Wij zetten grote evenementen neer op een bijzondere locatie in het Amsterdamse Bos. Middels een professionele samenwerking kunnen wij uw bedrijf koppelen aan deze evenementen. 

Niet alleen via evenementen, maar ook via ons materiaal is het mogelijk een groot publiek te bereiken. Een wedstrijdboot ligt gemiddeld 330 uur per jaar op het water. Hierbij zien jaarlijks minstens 35.000 toeschouwers de boot voorbij komen. Uw bedrijfsnaam of logo op ons materiaal is een mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken bij een breed publiek. Bent u op zoek naar een meer laagdrempelige manier om publiek te bereiken? Adverteren op onze social media kanalen of in onze Almanak behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. 

De mogelijkheden voor een samenwerking bij Okeanos zijn dus divers. Onze sponsorpakketten worden in overleg met u samengesteld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie over de doelgroep, mogelijkheden en andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met vicepraeses@okeanos.nl en onze sponsorfolder bekijken. 

 

Onze partners