Nieuws

Nabeschouwing NKIR

Afgelopen weekend was het NK indoorroeien. Zowel Cornelus als Kika pakten hier de nationale titel door het LHSB-veld en het LDE-veld te winnen. Lees hier de nabeschouwing van Kika:

Vier keer is scheepsrecht.

Lees meer

Nabeschouwing de Hel van het Noorden

Afgelopen zondag hebben zowel Kika als Cornelus geblikt bij de Hel van het Noorden. Cornelus was niet alleen de snelste in het LHSB1x-veld, hij was zelfs de snelste skiffeur van de dag. Lees hier zijn nabeschouwing:

Lees meer

Vacature commissie ‘Bouwen aan de toekomst van Okeanos’

Bouw jij mee aan de toekomst van Okeanos? We zoeken versterking in de vaste commissie voor de uitbouw. Hier ben je de spil in het web van dit project en kom je in contact met alle partijen die met de uitbouw te maken hebben. De commissie is een gedreven groep leden die als doel heeft om dit project tot het eind te begeleiden.

Lees meer

Gezocht: Vrijwilligers Amstelbeker 25 september 2022

Op zondag 25 september 2022 vindt de twaalfde editie van de Amstelbeker plaats! Op het Amstelwater zullen de beste heren- en damesachten van Nederlandse verenigingen in een serie van spannende knock-out races uit gaan maken wie er met de Palmbeker en Fortunabeker naar huis gaan. Om deze K.N.S.R.B -wedstrijd mogelijk te maken hebben we jouw hulp nodig! Zowel voor shift 1 (12:00-15:30) als shift 2 (15:00-18:30) zijn ze opzoek naar hulp bij de stremming, tijdwaarneming en als vlothondjes.

Lees meer

De Amstel zoekt een jeugdcoördinator

Roei- en Zeilvereniging De Amstel zoekt vanaf 20 augustus een nieuwe jeugdcoördinator

Wellicht heb je al eens een blauwe flits voorbij zien vliegen over één van de roeiwateren in Nederland of daarbuiten. Onze jeugd doet op alle niveaus mee, en voor iedereen is er plek. Plezier staat voorop, maar er is voor iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op zowel sociaal als sportief vlak.

Jeugdcoördinator

(+/- 8 uur per week)

Lees meer