Nieuws

Nabeschouwing Koninklijke-Holland Beker 2022

Zoals velen van jullie misschien niet ontgaan is vond afgelopen weekend de Koninklijke-Holland Beker plaats op de Bosbaan. Zaterdag zette Eerstejaars Licht hun winning streak voort door te blikken in het MFm8+ veld. Zondag blikten Oeds en Kevin-Lee in het M2- veld en blikte Fréderique in het W8+ veld. Lees hier de nabeschouwing van Oeds en Kevin-Lee:

Lees meer

Kandidaatsbestuur Stikvoort '23 bekend!

Het moment is eindelijk daar: Bestuur ‘23 is bekendgemaakt! Na een maandenlange zoektocht is er een bestuur gevormd dat volgend jaar aan het hoofd van de vereniging zal staan en dit met verve zal doen. Stuk voor stuk toegewijde Okeaniden die zich ongeremd en zonder vrees zullen inzetten voor onze vereniging. Joosten ‘22 is verheugd deze acht mensen aan u te mogen presenteren en draagt op de Wissel ALV van 3 september met het volste vertrouwen het stokje over aan Stikvoort ‘23!

Lees meer

Nabeschouwing Westelijke Regatta 2022

Afgelopen wedstrijdweekend begon succesvol met een sprint blik voor EJL tijdens de Erasmus Sprints. Daarna werden ook tijdens de Westelijke Regatta meerdere successen behaald: EJL blikte in hun klassementswedstrijd, Cornelus Palsma blikte in het HE4- veld en Vera Schuit blikte in het DB1x veld. Lees hier de nabeschouwing van Vera:

Lees meer

Nabeschouwing Rottebokaal

Op 21 en 22 mei was het voor de competitieroeiers tijd om kennis te maken met de Willem-Alexander Baan. Dit is ook de enige wedstrijd van dit seizoen waar al onze eerstejaars competitieroeiers samen te vinden zijn. De Bakboord- en Stuurboordbokaal, het Klassement en onze achten waren aanwezig op deze grote wedstrijd en ook de Competitie Commissie was dit weekend op het water te vinden. Het was een succesvolle wedstrijd met negen A-finales en twee taarten.

Lees meer
Meer artikelen