Nieuws

Kandidaatsbestuur van der Geest '25 bekend!

Het is weer zover! Bestuur Banning '24 heeft de eer en het waar genoegen om het kandidaatsbestuur van der Geest '25 aan u voor te stellen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze acht Okeaniden met hun toewijding aan zowel de vereniging als de roeisport een ontzettend goede aanwinst zullen zijn voor de R.S.V.U. ‘Okeanos’! Wij hebben het volste vertrouwen in hun capaciteiten en wensen van der Geest '25 veel succes in hun toekomstige bestuursjaar. 

 

Lees meer

Tinka en Hermijntje behalen zilver op de World Cup II

Dit weekend schitterden onze Okeaniden Tinka Offereins en Hermijntje Denth samen met Benthe Boonstra en Marloes Oldenburg op de World Cup II in Lucerne, Zwitserland. 

In de W4- sleepten zij na een succesvolle race op vrijdag een directe plek in de A-finale binnen. En met succes: een prachtige tweede plek! Wij zijn ontzettend trots op onze toppers en ernaar uit om de rest van hun avontuur te volgen!

Foto: Benedict_tufnell teamnlroeien

Lees meer

Nabeschouwing RaceRoei Regatta

Vorige week vond de RaceRoei Regatta plaats. Roy van Zanen en Martijn Wolvius behaalde hier in het LHB 2x veld een beginnersblik. Benieuwd naar hun ervaring? Lees hier hun nabeschouwing:

Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe hoofdcoach: Susannah Chayes

De vraag of ik mij kan voorstellen aan jullie, de leden en oud-leden van Okeanos doet mij even in een existentiële crisis belanden. Maar wie ben ik dan? Grappig, want de andere momenten dat ik mij dat afvraag zijn vaak als ik even niet meer weet wat er van mij overblijft als ik het roei-deel uit mijn leven weg gum. Ik ben dus roeien. Oh nee. Ik hou gewoon heel erg van roeien, coachen, en
anderen helpen.

Lees meer
Meer artikelen