Nieuws

Kevin Lee Bieshaar blikt in de HE8+

Nu al onze wedstrijdroeiers alweer bijna een week uittraining zijn, en vol hebben genoten van hun eerste goudgele rakker, zouden we bijna vergeten dat een week geleden het laatste wedstrijdweekend van seizoen ‘23 - ‘24 verroeid is op de WAB. Niet alleen gingen de dames van de DEV4- hier beginner af, maar ook Kevin ging hier beginner af in het beginner skiff veld, én behaalde elite status in het elite acht veld! Lees hier zijn nabeschouwing:

Lees meer

Kandidaatsbestuur van der Geest '25 bekend!

Het is weer zover! Bestuur Banning '24 heeft de eer en het waar genoegen om het kandidaatsbestuur van der Geest '25 aan u voor te stellen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze acht Okeaniden met hun toewijding aan zowel de vereniging als de roeisport een ontzettend goede aanwinst zullen zijn voor de R.S.V.U. ‘Okeanos’! Wij hebben het volste vertrouwen in hun capaciteiten en wensen van der Geest '25 veel succes in hun toekomstige bestuursjaar. 

 

Lees meer

Tinka en Hermijntje behalen zilver op de World Cup II

Dit weekend schitterden onze Okeaniden Tinka Offereins en Hermijntje Denth samen met Benthe Boonstra en Marloes Oldenburg op de World Cup II in Lucerne, Zwitserland. 

In de W4- sleepten zij na een succesvolle race op vrijdag een directe plek in de A-finale binnen. En met succes: een prachtige tweede plek! Wij zijn ontzettend trots op onze toppers en ernaar uit om de rest van hun avontuur te volgen!

Foto: Benedict_tufnell teamnlroeien

Lees meer

Nabeschouwing RaceRoei Regatta

Vorige week vond de RaceRoei Regatta plaats. Roy van Zanen en Martijn Wolvius behaalde hier in het LHB 2x veld een beginnersblik. Benieuwd naar hun ervaring? Lees hier hun nabeschouwing:

Lees meer
Meer artikelen