Nieuws

Nabeschouwing Erik van Eijck Heslinga

Afgelopen weekend hebben een aantal ouderejaars roeiers de Hel van het Noorden  in Groningen gestart. Een inhaalrace over een afstand van 6 kilometer in de skiff. Erik van Eijck Heslinga behaalde hier een overwinning in het lichte heren SB veld. Lees zijn ervaring van zijn race:

Lees meer

Nabeschouwing Cornelus Palsma

Vorig weekend heeft Cornelus Palsma in Frankrijk de Tête de Rivières Mulhouse gestart. Hij blikte hier in zijn veld en werd 6e van Frankrijk! Lees hier de nabeschouwing van Cornelus:

"Vorig weekend was de serieuze start van mijn seizoen, geen gezellige wedstrijd in de acht, geen crash-test zoals de tromp. Nee, het was de start van de seizoen waarin ik geen fouten mag maken, het selectie seizoen, en die begon met een 6k in de skiff in Mulhouse.

Lees meer

Voorbeschouwing Novembervieren

Op zondag 5 november vindt de 53e editie van de Novembervieren plaats. De wedstrijd wordt verroeid op de Amstel over een afstand van 4000 meter. De start is ter hoogte van het Klein Kalfje en de finish is voor het clubgebouw van K.R. & Z.V. 'De Hoop'. Zeven ploegen zullen Okeanos op deze wedstrijd vertegenwoordigen. Houd de sociale media kanalen in de gaten voor de definitieve starttijden. 

Lees meer

Kevin-Lee Bieshaar behaalt Goud op het FISU WK in Chengdu (China)

"Om de beste kant van jezelf te laten zien moet je eerst de beste kant van jezelf kennen. Een directe weerspiegeling is het beste te vinden in een spiegel, de spiegel die je wordt voorgehouden begint bij de profieltesten. Een 2000m test op de ergometer, een test van wilskracht, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen. Een plek om te laten zien hoe hard je hebt getraind en waar je staat.

Lees meer

Tinka en Hermijntje winnen goud op het WK in Belgrado!

Tinka en Hermijntje hebben hun boot geplaatst voor de Olympische Spelen en hebben goud behaald op het WK in Belgrado! Prestaties waar wij als vereniging super trots op zijn! Afgelopen maandag zijn wij met een grote groep naar Schiphol afgereisd om onze toppers hartelijk te ontvangen. 

Lees hier de nabeschouwing geschreven door Tinka Offereins: 

Lees meer

Okeanos op uitzending in 2023!

Beste allemaal, 

Er staat een mooie zomer voor Okeanos voor de deur met maar liefst zeven roeiers die internationaal worden uitgezonden! Tinka en Hermijntje gaan met de KNRB mee naar onder andere World Cup III. Kika, Aurianne en Kevin-Lee gaan naar het FISU en Oeds en Cornelus naar het U23 WK!

Lees meer

Bekendmaking Kandidaatsbestuur Banning '24

Eindelijk is het zover, na een maandenlange zoektocht presenteert Stikvoort '23 het kandidaatsbestuur Banning '24. Wij hebben het volste vertrouwen in deze acht Okeaniden. Stuk voor stuk hebben zij hart voor de vereniging en de roeisport. Wij wensen Banning '24 heel veel succes volgend jaar in bestuur van de vereniging die ons allemaal lief is. 

 

h.t. Praeses Tom Stikvoort presenteert kandidaats Praeses Kika Banning

Lees meer