Nieuws

Nabeschouwing Raceroei Regatta - Lily Gallagher

Afgelopen weekend was de Raceroei Regatta op de WAB, lees hier de nabeschouwing van Lily:

"Drie weken achter elkaar gestart, een week vrij, en daar was het dan, de RaceRoei regatta. Afgelopen week had ik wat extra rust nodig en was dus best wel bang voor hoe de wedstrijd nou zou gaan. Tevens was het ook mijn allereerste keer op de WAB, en van de verhalen wist ik niet wat ik moest verwachten. De Theorie is waar; ‘Waait Altijd Baan’. 

Lees meer

Voorbeschouwing Raceroei Regatta - EJLD

Komend weekend starten onze wedstrijdroeiers de Raceroei Regatta. Lees hier de voorbeschouwing van EJLD:

"race race race?

Aankomend weekend zullen wij, de meiden van eerstejaars lichte damesch '23 de raceroei regatta in Rotterdam starten. We noemen deze wedstrijd ook wel de race race race ;) Want het blijft toch een lastige naam om uit te spreken.

Lees meer

Vacature Materiaal Advies Commissie

We zoeken nieuwe leden voor de Materiaal Advies Commissie (MAC)! De afgelopen periode heeft de Materiaal Advies Commissie (MAC) een aantal vernieuwingen doorgemaakt. Tegenwoordig komt de commissie consequent bij elkaar, is er een vastgelegde taakverdeling met procedures en er is een overzicht van de vlootbehoefte, aanschafplanning en budgettering. Heb jij ideeën die bijdragen om nóg beter te kunnen adviseren en materiaalkeuzes af te wegen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Nabeschouwing - ZRB

Afgelopen weekend werd er door onze wedstrijdroeiers gestreden op de ZRB in Tilburg. Lees hier de nabeschouwing van EJZ:

Lees meer

Voorbeschouwing - FK-Klein (Championnats de France bateaux courts)

Komend weekend start Cornelus Palsma het FK klein, lees hier de voorbeschouwing van zijn coach Menno Vroegindeweij: 

“Komend weekend is natuurlijk de Bosbaan Voorjaarsregatta. Een wedstrijd waar de developmentploegen hun eerste krachtmeting hebben met hun tegenstanders en waar de puntjes op de i worden gezet door de ouderejaars voor het NK Klein. 

Lees meer

Nabeschouwing - Skiffhead

Afgelopen weekend heeft Oeds geblikt tijdens de Skiffhead, de laatste langebaanwedstrijd van dit seizoen. Voordat zondag het kortebaanseizoen begint met de Varsity, lees je hier nog snel de nabeschouwing van Oeds:

Lees meer

Nabeschouwing - van Oord WinterWedstrijden

Afgelopen weekend waren de WinterWedstrijden in Delft; de eerste klassementswedstrijd voor de eerstejaars en de eerste krachtmeting na de winter voor de middengroepen en ouderejaars. Erik blikte in het LHB1x veld, lees hieronder zijn nabeschouwing:

Lees meer

Botendoop - Varsity Vier met - Francis Bacon

De nieuwe Vier met is gedoopt. Wij waren als vereniging vereerd dat Erik Landman, Mr. Varsity, deze taak op zich wilde nemen. Na het dopen van de boot werd deze weggevaren door niemand minder dan Nico Rienks, Henk-Jan Zwolle, Ronald Florijn en Erik Landman (gestuurd door Anna Prins) voor deze legendes misschien een klein gebaar, maar de hele vereniging stond met kippenvel op het vlot te kijken naar hoe deze mannen weg voeren.

Lees meer