Vereniging

Vacature Materiaal Advies Commissie

We zoeken nieuwe leden voor de Materiaal Advies Commissie (MAC)! De afgelopen periode heeft de Materiaal Advies Commissie (MAC) een aantal vernieuwingen doorgemaakt. Tegenwoordig komt de commissie consequent bij elkaar, is er een vastgelegde taakverdeling met procedures en er is een overzicht van de vlootbehoefte, aanschafplanning en budgettering. Heb jij ideeën die bijdragen om nóg beter te kunnen adviseren en materiaalkeuzes af te wegen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Voorbeschouwing - FK-Klein (Championnats de France bateaux courts)

Komend weekend start Cornelus Palsma het FK klein, lees hier de voorbeschouwing van zijn coach Menno Vroegindeweij: 

“Komend weekend is natuurlijk de Bosbaan Voorjaarsregatta. Een wedstrijd waar de developmentploegen hun eerste krachtmeting hebben met hun tegenstanders en waar de puntjes op de i worden gezet door de ouderejaars voor het NK Klein. 

Lees meer

Nabeschouwing - Skiffhead

Afgelopen weekend heeft Oeds geblikt tijdens de Skiffhead, de laatste langebaanwedstrijd van dit seizoen. Voordat zondag het kortebaanseizoen begint met de Varsity, lees je hier nog snel de nabeschouwing van Oeds:

Lees meer

Vacature commissie ‘Bouwen aan de toekomst van Okeanos’

Bouw jij mee aan de toekomst van Okeanos? We zoeken versterking in de vaste commissie voor de uitbouw. Hier ben je de spil in het web van dit project en kom je in contact met alle partijen die met de uitbouw te maken hebben. De commissie is een gedreven groep leden die als doel heeft om dit project tot het eind te begeleiden.

Lees meer

Kandidaatsbestuur Stikvoort '23 bekend!

Het moment is eindelijk daar: Bestuur ‘23 is bekendgemaakt! Na een maandenlange zoektocht is er een bestuur gevormd dat volgend jaar aan het hoofd van de vereniging zal staan en dit met verve zal doen. Stuk voor stuk toegewijde Okeaniden die zich ongeremd en zonder vrees zullen inzetten voor onze vereniging. Joosten ‘22 is verheugd deze acht mensen aan u te mogen presenteren en draagt op de Wissel ALV van 3 september met het volste vertrouwen het stokje over aan Stikvoort ‘23!

Lees meer