Wedstrijdroeien

Nabeschouwing Koninklijke-Holland Beker 2022

Zoals velen van jullie misschien niet ontgaan is vond afgelopen weekend de Koninklijke-Holland Beker plaats op de Bosbaan. Zaterdag zette Eerstejaars Licht hun winning streak voort door te blikken in het MFm8+ veld. Zondag blikten Oeds en Kevin-Lee in het M2- veld en blikte Fréderique in het W8+ veld. Lees hier de nabeschouwing van Oeds en Kevin-Lee:

Lees meer

Nabeschouwing Westelijke Regatta 2022

Afgelopen wedstrijdweekend begon succesvol met een sprint blik voor EJL tijdens de Erasmus Sprints. Daarna werden ook tijdens de Westelijke Regatta meerdere successen behaald: EJL blikte in hun klassementswedstrijd, Cornelus Palsma blikte in het HE4- veld en Vera Schuit blikte in het DB1x veld. Lees hier de nabeschouwing van Vera:

Lees meer

Nabeschouwing Northwave Regatta

Voordat dit weekend alweer de volgende wedstrijd plaatsvindt is het tijd om nog even terug te blikken op de successen van afgelopen weekend. Tijdens de Northwave Regatta werd er maar liefst 5 keer geblikt namens Okeanos: door Cornelus Palsma (HG4+), Kika Banning (LDE1x), MGD (DGb4-), Fréderique Pals (DE8+) en EJZ (HB8+). Lees hier de nabeschouwing van eerstejaars zwaar:

Lees meer

Nabeschouwing ZRB 2022

“Wat zijn dit voor onchristelijke tijden”, aldus mijn combi partner van Njord voor de ZRB. Het was inderdaad even slikken toen ik mijn wekker om 4:30 zette. Wij dachten namelijk prima wel even die ochtend uit Leiden naar Tilburg te kunnen rijden, en toen kwam het schema. 8:10 voorwedstrijd, pohhh dat is vroeg, zijn we wel lekker vroeg klaar, toch?

Lees meer