Wedstrijdroeien

Tinka en Hermijntje winnen goud op het WK in Belgrado!

Tinka en Hermijntje hebben hun boot geplaatst voor de Olympische Spelen en hebben goud behaald op het WK in Belgrado! Prestaties waar wij als vereniging super trots op zijn! Afgelopen maandag zijn wij met een grote groep naar Schiphol afgereisd om onze toppers hartelijk te ontvangen. 

Lees hier de nabeschouwing geschreven door Tinka Offereins: 

Lees meer

Okeanos op uitzending in 2023!

Beste allemaal, 

Er staat een mooie zomer voor Okeanos voor de deur met maar liefst zeven roeiers die internationaal worden uitgezonden! Tinka en Hermijntje gaan met de KNRB mee naar onder andere World Cup III. Kika, Aurianne en Kevin-Lee gaan naar het FISU en Oeds en Cornelus naar het U23 WK!

Lees meer

Nabeschouwing Raceroei Regatta - Lily Gallagher

Afgelopen weekend was de Raceroei Regatta op de WAB, lees hier de nabeschouwing van Lily:

"Drie weken achter elkaar gestart, een week vrij, en daar was het dan, de RaceRoei regatta. Afgelopen week had ik wat extra rust nodig en was dus best wel bang voor hoe de wedstrijd nou zou gaan. Tevens was het ook mijn allereerste keer op de WAB, en van de verhalen wist ik niet wat ik moest verwachten. De Theorie is waar; ‘Waait Altijd Baan’. 

Lees meer

Voorbeschouwing Raceroei Regatta - EJLD

Komend weekend starten onze wedstrijdroeiers de Raceroei Regatta. Lees hier de voorbeschouwing van EJLD:

"race race race?

Aankomend weekend zullen wij, de meiden van eerstejaars lichte damesch '23 de raceroei regatta in Rotterdam starten. We noemen deze wedstrijd ook wel de race race race ;) Want het blijft toch een lastige naam om uit te spreken.

Lees meer

Vacature Materiaal Advies Commissie

We zoeken nieuwe leden voor de Materiaal Advies Commissie (MAC)! De afgelopen periode heeft de Materiaal Advies Commissie (MAC) een aantal vernieuwingen doorgemaakt. Tegenwoordig komt de commissie consequent bij elkaar, is er een vastgelegde taakverdeling met procedures en er is een overzicht van de vlootbehoefte, aanschafplanning en budgettering. Heb jij ideeën die bijdragen om nóg beter te kunnen adviseren en materiaalkeuzes af te wegen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Nabeschouwing - ZRB

Afgelopen weekend werd er door onze wedstrijdroeiers gestreden op de ZRB in Tilburg. Lees hier de nabeschouwing van EJZ:

Lees meer

Voorbeschouwing - FK-Klein (Championnats de France bateaux courts)

Komend weekend start Cornelus Palsma het FK klein, lees hier de voorbeschouwing van zijn coach Menno Vroegindeweij: 

“Komend weekend is natuurlijk de Bosbaan Voorjaarsregatta. Een wedstrijd waar de developmentploegen hun eerste krachtmeting hebben met hun tegenstanders en waar de puntjes op de i worden gezet door de ouderejaars voor het NK Klein. 

Lees meer