Vacature Materiaal Advies Commissie

MAC

Vacature Materiaal Advies Commissie

We zoeken nieuwe leden voor de Materiaal Advies Commissie (MAC)! De afgelopen periode heeft de Materiaal Advies Commissie (MAC) een aantal vernieuwingen doorgemaakt. Tegenwoordig komt de commissie consequent bij elkaar, is er een vastgelegde taakverdeling met procedures en er is een overzicht van de vlootbehoefte, aanschafplanning en budgettering. Heb jij ideeën die bijdragen om nóg beter te kunnen adviseren en materiaalkeuzes af te wegen? Dan zijn we op zoek naar jou!


Voor de toekomst
De MAC is op zoek naar nieuwe leden vanaf 20 juni 2023. De primaire focus als lid van de MAC ligt in het gevraagd en ongevraagd adviseren van het bestuur en de ledenvergadering ten aanzien van materiaalkeuzes. We willen graag op de ontwikkeling van afgelopen jaar voortborduren. Zo zijn we een ergometerplan aan het uitwerken in aanvulling op het vlootplan. Ook zoeken we naar mogelijkheden om afwegingen bij adviezen nog transparanter te delen binnen de vereniging en de behoefte aan materiaal onder leden goed te kunnen peilen. We zoeken naar nieuwe leden die het leuk vinden om hier verder mee aan de slag te gaan.


Leden van de commissie
De MAC is een ALV-commissie die momenteel bestaat uit 5 leden met allen een voorliefde voor materiaal en heeft de kwaliteit van de vloot hoog in het vaandel. De leden vertegenwoordigen allen een deel van de vereniging (wedstrijd of competitie, actief lid of oudgediende) en komen zo tot een gebalanceerd advies. De leden zitten langere tijd in de commissie. Hierdoor houden zij zicht op de lange termijnplanning en kunnen de jaarlijks wisselende h.t. Materiaalcommissaris op die manier goed begeleiden tijdens zijn/haar bestuursjaar.


Functieprofiel
Wij zoeken enthousiaste kandidaten die zich in de aankomende jaren willen inzetten om de kwaliteit van de vloot zo hoog mogelijk te maken, en een adviserende rol binnen de vereniging willen aannemen.

Je bent:

  • Enthousiast om een volgende stap te zetten binnen de vereniging
  • Beschikbaar voor gemiddeld één vergadering per maand (uitgezonderd in de zomer) en voor 1-2 keer per jaar een vlootschouw
  • Bereid om ten minste drie jaar plaats te nemen binnen de commissie om de kennisoverdracht te waarborgen

Je hebt:

  • Aantoonbare interesse en ervaring met roeimateriaal (in de breedste zin van het woord)

Meer informatie
Geïnteresseerd in of vragen over deze functie bij de MAC? Neem dan contact op met de voorzitter, Meaghan Polack.


Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 1 juni 2023 schriftelijk aan materiaaladviescommissie@okeanos.nl