Rowing Blind Amstelveen

Foto

Rowing Blind Amstelveen

Opgelet! Okeanos biedt een traject van 8 trainingen aan voor mensen met een visuele beperking onder begeleiding van roeimaatjes & coaches!

Dit traject organiseert Okeanos in samenwerking met Rowing Blind. Rowing Blind is een project waarbij je met een visuele beperking kunt leren roeien. Hierbij word je  gekoppeld aan een roeimaatje die samen met je de boot in zal stappen en je tijdens de trainingen samen met een ervaren coach zal begeleiden. Daarnaast is er na elke training een gezellige lunch, een leuke manier om je mederoeiers beter te leren kennen. Bovendien zal je als roeier samen met je ploeg en roeimaatje deelnemen aan de Hollandia Roeiwedstrijd op de Bosbaan in Amstelveen! De kosten bedragen 7,50 per training. Deze trainingen zullen op de Bosbaan plaatsvinden, op de zaterdag of zondag! De specifieke data zijn:

-    17/03
-    24/03
-    06/04
-    14/04
-    20/04 – Hollandia Roeiwedstrijden!
-    28/04
-    04/05
-    11/05
-    26/05

Geïnteresseerd? Vul het aanmeldformulier in! Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje in het aanmeldformulier of stuur een mail naar amstelveen@rowingblind.nl, we staan open voor al je vragen!