Okeanos op uitzending in 2023!

Auianne, Kika, Kevin-Lee en Oeds (vlnr)

Okeanos op uitzending in 2023!

Beste allemaal, 

Er staat een mooie zomer voor Okeanos voor de deur met maar liefst zeven roeiers die internationaal worden uitgezonden! Tinka en Hermijntje gaan met de KNRB mee naar onder andere World Cup III. Kika, Aurianne en Kevin-Lee gaan naar het FISU en Oeds en Cornelus naar het U23 WK!

Op 27 juli vertrekken Kika, Aurianne en Kevin-Lee richting Chengdu, China voor deelname aan de World University Games (WUG) in de LW2X (lichte dames dubbel 2) en M8 (mannen acht). Zij zullen hier Nederland en Okeanos vertegenwoordigen op dit grote internationale roeitoernooi, waar ze zullen strijden tegen de beste studenten ter wereld.

Oeds en Cornelus reizen af naar Plovdiv, Bulgarije om te strijden voor de titel van beste onder 23 roeiers van de wereld. Van 19 t/m 23 juli roeit Oeds in de U23 M8+ (onder 23 mannen 8) voor Nederland en Cornelus start in de U23 LM2x (onder 23 lichte mannen dubbel 2) voor Frankrijk.

Verder starten Tinka en Hermijntje in de dames 4- van de bond World Cup III in Luzern, op 7, 8 en 9 juli. 

Het is prachtig om te zien dat onze vereniging wordt vertegenwoordigd op zulke internationale toernooien. Tinka en Hermijntje krijgen deze kosten vergoed vanuit de bond en Cornelus wordt ook gesponsord. Helaas moeten Kika, Aurianne, Kevin-Lee en Oeds zelf betalen om mee te kunnen. Als full-time studenten en met de vele trainingsuren is hun inkomen om deze prachtige ervaring te faciliteren zeer gering. 

Daarom willen we jullie om een financiële bijdrage vragen. Samen kunnen we deze toppers onder de rood-boven-groene vlag laten schitteren op prestigieuze wedstrijden! Uiteraard zullen zij jullie van al hun ervaringen uitvoerig op de hoogte houden. 

Doneren kan via deze link: 

https://gofund.me/c4248ec8 

 

En check vooral deze vette video over de roeiers!
 

 Uitzending Promo (versie wide).mp4
 

Rood-boven-groene-sportieve-groet,
 

Namens Aurianne, Kika, Kevin-Lee, Cornelus en Oeds,

Sander Boelsma, h.t. wedstrijdcommissaris der R.S.V.U. Okeanos