De Okeanos Run ‘n Bike

De Okeanos Run ‘n Bike 

Dinsdag 27 augustus 2024! Haal hier je startbewijs.

De R.S.V.U. ‘Okeanos’ organiseert weer een multidisciplinair sportevenement. Waar ze in 1981 de allereerste Nederlandse triatlon heeft georganiseerd, is ze terug met een nieuw sportevenement om de bosbaan heen. De Okeanos Run-Bike zal haar eerste editie aanvangen op dinsdag 27 augustus.

Het evenement is er voor sporters van elk niveau. Je kan je inschrijven voor de individuele start, maar ook voor de start van de teams. Een team kan gemixt zijn of niet (bij genoeg inschrijvingen is een gemixt team een klasse apart). De race is verdeeld in 10 km hardlopen en 45 km fietsen. Ga jij in je eentje de strijd aan of zet jij met een teamgenoot de meeste strakke eindtijd neer die nog jaren onverbroken zal blijven?

Hoe mooi is het als jij mee kan helpen aan de allereerste editie van de Okeanos Run-Bike? We willen het evenement jaarlijks laten terugkomen, en jij kan dan zeggen dat je bij de eerste editie was. Lijkt het jou wat, vul dan dit formulier in.

Als toeschouwer zal er genoeg te drinken, eten en zien zijn in de nabije omgeving van de start-finish bij de sociëteit van de R.S.V.U. ‘Okeanos’. Parkeergelegenheid is er genoeg bij parkeerplaats ‘Amsterdamse Bos’. Neem je hele familie, al je vrienden en kennissen mee om je aan te moedigen bij de eindstreep.

Dus schrijf je in om een dik persoonlijk record te zetten op de 10 km hardlopen of een 45 km tijdrit. Of schrijf je in als hardloper om met je fietsende vriend of vriendin samen een race te starten (of andersom ;) ). Schrijf je hier in om mee te doen!