Roeien

Voorbeschouwing van de Skollcup

13 april 2019 - door NoushkaB - 0 reacties

Voorbeschouwing Skollcup

Aanstaande zondag is het zover, de dag van de Skøllcup. De eerste wedstrijd van dit seizoen op onze eigen Bosbaan. Na een 4e en 6e plek in het klassement op de Heineken en de Head zijn we ons gaan focussen op de minder lange maar wat ons betreft ook zeker niet korte afstand van 2 kilometer. We zijn sindsdien, voor de sfeer, lekker door elkaar gehusseld. Oude ploeg, nieuwe slag, nieuwe boeg, nieuw middenschip. Als stuur Lianne een keer wil roeien kan dat ook: we dagen onszelf hier graag in uit.

Lunch 06/04

4 april 2019 - door ClaartjeO - 0 reacties

Schrijf je in voor lunch op zaterdag rond 12/13 uur. De lijst sluit vrijdag om 13 uur.

RC Okeanos 1/2 Roeitechniek

4 april 2019 - door NoushkaB - 0 reacties

De RC Okeanos over roeirechniek met Micha Schimmel! Zorg dat je er bij bent en schrijf je meteen in voor een bordje eten om daarna plaats te nemen voor de "de Acht"!

 

Wil je wel deelnemen maar niet mee eten? Zet dit dan even in de opmerkingen!

Grachtentocht en borrel op de Amstel

3 april 2019 - door NoushkaB - 0 reacties

Er komt weer een grachtentocht aan! Deze is weer mogelijk dankzij de gastvrijheid van de Roei- en Zeilvereniging de Amstel. Aansluitend zullen we borrelen en eten op de Amstel.

De tijd staat nog niet helemaal vast vanwege logistieke redenen. Het zal om 16 of 17 uur beginnen. Geef in de opmerkingen even aan vanaf wanneer jij kunt. Wij geven door hoeveel mensen er mee eten, geef daarom ook op of je vegetarisch wil of niet en zet het in de opmerkingen als je wél mee wil roeien maar niet eten.

11 uurtje XXL

18 februari 2019 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Vorig jaar hebben we dit gezellige koffiemoment geintroduceerd voor alle roeiers en coaches die in het weekend Villa Erevlot bevolken. Weer of geen weer, op de Bosbaan wordt altijd geroeid voor de blikken en de eer! 

Hoewel een deel van onze ploegen zich in Banyoles of aan de Amstel bevinden, laten we ons niet tegenhouden. Dit weekend kun je zelfgebakken taart komen proeven op de soos! Dus komt allen gezellig een kopje koffie drinken, of het nu voor je frisse ochtendloopje, na je training of voor je studieblok is!