Wedstrijdroeien

Voorbeschouwing Novembervieren

2 november 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Aankomende zondag zal de Novembervieren plaatsvinden. De naam zegt het al: bij deze wedstrijd doen er alleen maar 4'tjes mee, het is 4 kilometer en het wordt ook nog is op 4 november gehouden!  Onze krachtpatser Jordy van der Meyde start deze wedstrijd in een voor hem bekende boot. Vorig jaar heeft hij namelijk samen met EJZ het klassment aangeveegd in dit nummer! Na een 8e plek op de Tromp was er veel werk aan de winkel om weer voor de winst te gaan en hier lees je wat hij daarvoor heeft gedaan:  

Nabeschouwing Tromp Boat Race

22 oktober 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Afgelopen weekend was de Tromp Boat Race, de eerste lange baan wedstrijd van dit seizoen! Een hoop middengroep wedstrijdroeiers zijn dit weekend afgereisd naar Hilversum om deze 5 km (met bocht!) te trotseren. Er deed ook een eerstejaars mee: Nathan Remijnse. Nadat hij begon bij Honte (Middelburg) als junior in 2012 is hij dit jaar een van de nieuwe Lichte aanwinsten! Benieuwd hoe deze nieuwe eerstejaars de wedstrijd ervaarde? Hier zijn ervaring:

Voorbeschouwing Tromp 2018

19 oktober 2018 - door Wedstrijdcommissie - 1 reactie

Dit weekend zal de eerste lange baan wedstrijd zijn van dit seizoen: de Tromp Boat Races! Merel kok heeft een stuk geschreven over haar voorbereiding met Emma Huijben in de LD2x.

Nabeschouwing Amstelbeker

25 september 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Naar aanleiding van de Amstelbeker van afgelopen zondag hebben wij Anne Vrieler gevraagd om haar ervaring op te schrijven van dit weekend: 

De strijd rond de Amstelbeker begon voor ons al bij het overroeien op vrijdag. In de storm moest de boot van de Bosbaan naar de Amstel. We zijn met golven hoger dan de boot en water tot onze enkels naar Willem III geroeid (je denkt misschien dit is overdreven maar dat was het niet). Met deze teambuilding en nog een korte training op zaterdag waren we er helemaal klaar voor.

Amstelbeker Voorbeschouwing

20 september 2018 - door Wedstrijdcommissie - 1 reactie

De Amstelbeker is de eerste wedstrijd na de zomer en een eerste mogelijkheid om te zien hoe alle verenigingen er voor staan. Daarnaast is het als toeschouwer hèt moment voor zien en gezien worden. Stel je even voor: zonnetje, al je favoriete Okeaniden op 1 boot, drankje in de hand en pal voor de neus van Nereus liggen zodat jouw uitzicht beter is dan dat van hen. Klinkt perfect toch? Ik zeg doen! 

Wedstrijdborrel

7 september 2018 - door ClaartjeO - 0 reacties

Aegon NKIR

7 september 2018 - door ClaartjeO - 0 reacties

41ste Hel van het Noorden

7 september 2018 - door ClaartjeO - 0 reacties

Paul Veenemans Prijs

7 september 2018 - door ClaartjeO - 0 reacties

Pagina's