Wedstrijdroeien

Voorbeschouwing Tromp Boat Races

9 oktober 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

Aankomend weekend is de aftrap van de najaarswedstrijden voor de wedstrijdroeiers. Een grote afvaardiging van de wedstrijdroeiers van Okeanos zal deelnemen aan de 32ste Tromp Boat Races op het Hilversums kanaal. Met een record aantal inschrijvingen van 730 ploegen belooft dit weer een waar spektakel te worden. Lees hier de voorbeschouwing.

Meerijden naar TBR zondag

9 oktober 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Rij in het busje met het bestuur mee naar de TBR.

Vertrek: 07:30

Terug: 12:00

 

Meerijden naar TBR Zaterdag

9 oktober 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Rij in het busje mee met het bestuur naar de TBR. Je fiets kan achterin.

Vertrek: 10:30

Terug: 17:30

Outdoor donderdag 18:30

8 oktober 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

Velen van jullie hebben de paal al weer fors in de hand genomen om te trainen voor grootse prestaties. Vanaf heden wordt op donderdag weer wekelijks de outdoor georganiseerd. Deze vangt aan om 18:30 bij de loodsen. Zorg dat je voor deze training goede hardloopschoenen meeneemt!

Topprestatie op de Amstelbeker

24 september 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

Zojuist zijn de boord-aan-boord finales op de Amstel gevaren en hebben onze Oude en Damesch 8+ gestreden voor de trots van onze vereniging. Beide ploegen zijn als derde geëindigd en laten aan het begin van het seizoen aan roeiend Nederland zien dat Okeanos bij de top van de studentenroeiverenigingen thuishoort. 

Zowel de Damesch als Heeren hebben niet alleen top drie gevaren, maar hebben ook een tijd neergezet waarme ze laten zien dat ze in de finale thuishoren. Hierbij hebben vooral de Heeren verrast met tijden die minder dan een seconde van de winnaar afliggen. 

Naast de topprestaties van de roeiers, stuurtjes en coaches, hebben ook een groot aantal Okeaniden als toeschouwer kunnen genieten van de Amstelbeker. Meer dan 60 fanatieke toeschouwers hebben op de eersterang onze strijders toegejuigd in een sloep vanaf het water, maar ook tientallen leden en oud-leden fietsten langs de kant mee.

Kijk voor de resultaten en exacte tijden op time-team: http://regatta.time-team.nl/amstelbeker/2017/results/c69.php

Amstelbekercruise

17 september 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

Tijdens de Amstelbeker zal Okeanos met een sloep over de Amstel varen om de Oude 8+ en Damesch 8+ naar de overwinning te juichen. Voor een tientje koop je voor jezelf een eersterangs plek om het spektakel van dichtbij te aanschouwen. De boot zal varen van 15:00-18:00. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! De locatie voor het opstappen wordt later bekend gemaakt. 

Omdat de inschrijvingen zo snel volstroomden, gaan we met een grotere sloep. Er zijn nu 70 plekken.

Amstelbeker 2017

14 september 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

24 september wordt de Amstelbeker geroeid. Okeanos legt hierbij de Oude en Damesch 8+ op het water die potentie hebben om finale te varen. De eerste voorwedstrijd zal rond 13:00 uur gevaren worden en de finale rond 18:00 uur. Van zowel leden als intro's wordt verwacht dat zij onze ploegen naar de overwinning gaan juichen! De ploegen die ons in deze strijd vertegenwoordigen worden donderdag 21 september op de wedstrijdborrel gepresenteerd.

Na de wedstrijd zijn alle Okeaniden vanaf 21:00 uur welkom bij club 129 voor een heelrijk goudgele rakker met korting!

De foto in dit bericht is van de Amstelbeker 8+ van Okeanos die in 2014 de finale haalde waarbij twee ploegen boord aan boord voor de overwinning strijden.

Let op! Doordat het bestuur volledig aanwezig is bij de Amstelbeker, is de sociteit vanaf 13:30 gesloten.

Novembervieren

7 september 2017 - door AnoukSpekking - 0 reacties

Kick-off selecties

7 september 2017 - door AnoukSpekking - 0 reacties

Asopos Najaarswedstrijden

7 september 2017 - door AnoukSpekking - 0 reacties

Pagina's