Wedstrijdroeien

Coaches gezocht!

7 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Wil jij een wedstrijdploeg coachen volgend seizoen?
De wedstrijdroeiers van Okeanos zitten midden in het wedstrijdseizoen. Bij de eerstejaars- en developementklassementen is het al duidelijk wie er mee doen om de winst. De toproeiers van Okeanos hebben hun eerste uitzendingen gehad en hun eerste internationale medailles gewonnen.

Koninklijke Holland Beker

22 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Komend weekend staat de Koninklijke Holland Beker voor de deur! Lees hier de voorbeschouwing van onze gastredacteur Thomas van der Wardt.

ZRB 2017

9 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Op de Bosbaan barst morgen het Okeanos sprint geweld los maar ik reis dit weekend met een aantal ploegen af naar Tilburg om daar te starten. De ZRB is altijd een net wat andere wedstrijd dan de andere, lees hier de (korte) voorbeschouwing over deze wedstrijd. 

ARB - Okeanos lustrumwedstrijden

3 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Dit weekend weer een wedstrijdweekend op eigen baan en niet zomaar een wedstrijd maar de Okeanos Lustrumwedstrijden! Alle ploegen strijden op onze eigen bosbaan om dat prachtige Okeanos Lustrumblik. Lees hier de voorbeschouwing van het weekend! 

Zilver en brons op het EK roeien in Racice

1 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Afgelopen weekend reisde de Nederlandse equipe, met daarin 3 Okeaniden, af naar Tsjechië voor de Europese Kampioenschappen. Mechiel Versluis en Roel Braas roeide samen in de mannenacht en Ae-Ri Noort nam de stuurtouwtjes in handen van de vrouwenacht. Ook Caitlin en ik reisde af naar Tsjechië om onze toppers aan te moedigen. Het was een weekend met lekker weer maar met bovenal hele spannende races en goede resultaten van onze toppers!

Coachcursus vrijdag 26 mei

23 mei 2017 - door merelK - 0 reacties

Vrijdag 26 mei vindt de derde coachcursus plaats. Jeroen van der Kall gaat vertellen over fysiologie en trainingsschema's. De cursus begint om 18:30 en eindigt voor 21:30.

Westelijke Regatta

19 mei 2017 - door merelK - 0 reacties

We mogen weer! Komend weekend reizen we voor de tweede keer naar de Willem Alexander Baan, dit keer voor de Westelijke Regatta. Het weerbericht ziet er nog positief uit maar we weten ondertussen dat het altijd waait op de WAB. Lees hier de voorbeschouwing en nabeschouwing van het weekend!

Damen & World Cup Belgrado

5 mei 2017 - door merelK - 0 reacties

Weggewaaid maar tevreden hebben we de WAB voor even weer verlaten. Het was een mooi weekend met vier overwinningen en heel wat andere goede prestaties. Claartje wist te winnen in de skiff. Rianne en Jocelyn wonnen in de dubbel twee en Rianne won ook nog is in de skiff! De lichte dames en de dames gingen er allebei met 8 punten vandoor voor het klassement en de dames wonnen op zondag in het Elite veld! In Belgrado haalde Bas na een leerzaam toernooi de C-finale, Roel werd 4e in de 4- en Mechiel werd 5e in de 2-. 
Lees hier de hele voor en nabeschouwing van het weekend.

3 Okeaniden op de World Cup in Belgrado!

29 april 2017 - door merelK - 0 reacties

Volgende week (5-7 mei) zal de eerste World Cup van het seizoen worden gehouden in Belgrado. Er zullen 3 Okeaniden aan de start verschijnen. Roel Braas, Mechiel Versluis en Bastiaan Collette zullen de eer van Okeanos hoog gaan houden.

Coach cursus 1: Een training organiseren

27 april 2017 - door merelK - 0 reacties

Interne coach cursus voor alle coaches en degene die ambitie hebben om volgend jaar serieus te gaan coachen!

Op woensdag 3 mei zal de eerste bijeenkomst plaatsvinden. Het onderwerp van de eerste bijeenkomst is een training organiseren. Deze bijeenkomst zal worden gegeven door Micha Schimmel.

Aanvang 18:30

Schrijf je hier in als je er bij wil zijn en geef in de opmerking aan als je ook een bordje mee wil eten. Opgeven kan tot maandagavond 20:00. 

Pagina's