Wedstrijdroeien

World Cup III Luzern

6 juli 2017 - door merelK - 0 reacties

Voor de meeste roeiers zit het seizoen erop maar voor onze toppers gaat het nog even verder. Komend weekend staat World Cup 3 in Luzern op het programma. Nederland stuurt veel ploegen met in totaal drie Okeaniden. In de Holland acht starten Mechiel Versluis en Roel Braas en de damesacht zal wederom gestuurd worden door Ae-Ri Noort. 

NSRF Slotwedstrijden

30 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Met een enorm dubbel gevoel schrijf ik hier de laatste voorbeschouwing voor een Bosbaanwedstrijd. Ontzettend veel zin in de laatste wedstrijden maar ook erg jammer dat het alweer de laatste is. Het was een mooi jaar dat zal worden afgesloten met een Apotheose. Tijd voor de NSRF Slotwedstrijden.

Ae-Ri Noort op naar haar 60e blik!

29 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Ae-Ri Noort is afgelopen woensdag afgereisd naar de Henley Royal Regatta samen met haar damesch acht. Hier strijd zij om THE REMENHAM CHALLENGE CUP die morgen van start gaat!

Koninklijke Holland Beker

22 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Komend weekend staat de Koninklijke Holland Beker voor de deur! Lees hier de voorbeschouwing van onze gastredacteur Thomas van der Wardt en de nabeschouwing. 

ZRB 2017

9 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Op de Bosbaan barst morgen het Okeanos sprint geweld los maar ik reis dit weekend met een aantal ploegen af naar Tilburg om daar te starten. De ZRB is altijd een net wat andere wedstrijd dan de andere, lees hier de (korte) voorbeschouwing over deze wedstrijd. 

Coaches gezocht!

7 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Wil jij een wedstrijdploeg coachen volgend seizoen?
De wedstrijdroeiers van Okeanos zitten midden in het wedstrijdseizoen. Bij de eerstejaars- en developementklassementen is het al duidelijk wie er mee doen om de winst. De toproeiers van Okeanos hebben hun eerste uitzendingen gehad en hun eerste internationale medailles gewonnen.

ARB - Okeanos lustrumwedstrijden

3 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Dit weekend weer een wedstrijdweekend op eigen baan en niet zomaar een wedstrijd maar de Okeanos Lustrumwedstrijden! Alle ploegen strijden op onze eigen bosbaan om dat prachtige Okeanos Lustrumblik. Lees hier de voorbeschouwing van het weekend! 

Zilver en brons op het EK roeien in Racice

1 juni 2017 - door merelK - 0 reacties

Afgelopen weekend reisde de Nederlandse equipe, met daarin 3 Okeaniden, af naar Tsjechië voor de Europese Kampioenschappen. Mechiel Versluis en Roel Braas roeide samen in de mannenacht en Ae-Ri Noort nam de stuurtouwtjes in handen van de vrouwenacht. Ook Caitlin en ik reisde af naar Tsjechië om onze toppers aan te moedigen. Het was een weekend met lekker weer maar met bovenal hele spannende races en goede resultaten van onze toppers!

Coachcursus vrijdag 26 mei

23 mei 2017 - door merelK - 0 reacties

Vrijdag 26 mei vindt de derde coachcursus plaats. Jeroen van der Kall gaat vertellen over fysiologie en trainingsschema's. De cursus begint om 18:30 en eindigt voor 21:30.

Pagina's