Wedstrijdroeien

Voorbeschouwing NSRF

6 juli 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Bij de Hollandia zeiden de commentatoren nog dat ze onorthodox roeiden. Ben je ook benieuwd hoe Eerstejaarszwaar toch de klassements winst al in de pocket heeft? Dennis Bakker deelt zijn voorbereiding naar de NSRF Slotwedstrijden.

Nabeschouwing Koninklijke Holland Beker

3 juli 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Afgelopen weekend was het de jaarlijks prachtig internationale Koninklijke Holland Beker de wedstrijd die de bosbaan overnam. Dat betekent ook meteen tijd voor een nieuwe terugblik op de wedstrijd. Ditmaal geen weddie maar een coach! De eer is aan Ramon Vogelzang.

Voorbeschouwing Koninklijke Holland Beker

28 juni 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Met nog maar 2 wedstrijden voor de boeg staat er mooi weekend te wachten op ons! De Koninklijke Holland Beker zal losbarsten op onze thuisbasis en Jocelyn Spruit zal ditmaal haar voorbereiding naar de KHB beschrijven.

Nabeschouwing ARB

18 juni 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Na een succesvol weekend op de bosbaan is het weer tijd voor de nabeschouwing. Speciaal voor ons heeft de grote man uit het zuiden Niek van Venrooij zijn ervaring van de ARB opgeschreven:

Voorbeschouwing ARB

14 juni 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Aankomende weekend zal eindelijk weer de bosbaan overgenomen worden door de wedstrijdroeiers tijdens de ARB. Renske Hasselerharm en Sarah Grijns hebben hun voorbereiding voor de ARB uitgeschreven in het onderstaande stukje.

 

Dit seizoen heeft al behoorlijk wat hoogtepunten achter de rug en hoewel de weken tot de uittrainingsweek door sommigen al heimelijk worden afgeteld, mogen we aankomend weekend weer los op onze eigen Bosbaan! Eindelijk weer een normale wedstrijd met ballenlijntjes, rechtdoor oproeien en het allerleukste publiek aan de kant natuurlijk!

NSRF-Roeierscruise

13 juni 2018 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Helaas vinden de NSRF Slotwedstrijden dit jaar plaats op de WAB. Een lang seizoen strijden voor de blikken verdient echter een prachtige afsluiter. Om sfeer te bouwen, brengen we de vereniging samen in Zevenhuizen! 

Als wedstrijdroeier wordt je geheel verzorgd afgeleverd en opgehaald op de WAB. Je kunt je volledig focussen op de wedstrijden en het bier drinken na je laatste wedstrijd. Wij leveren u een zorgeloze middag met de exclusieve Roeierscruise. 

World Cup I 2018 Belgrado

10 juni 2018 - door TomSchuit - 0 reacties

Nabeschouwing ZRB

4 juni 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Afgelopen weekend stond de ZRB op het progamma voor onze wedstrijdroeiers. Tijdens deze zuidelijke wedstrijd gaat alles net even anders dan normaal. Lees hier hoe Mathijs Oggel zijn weekend beleefde en kijk ook even op time team (https://regatta.time-team.nl/zrb/2018/results/c69.php) hoe de andere ploegen het hebben gedaan.

Voorbeschouwing ZRB

31 mei 2018 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Dit weekend zal er een bijzondere wedstrijd gevaren worden door onze wedstrijdploegen: de ZRB. Met in plaats van zaterdag gaat onze wedstrijdtak zondag op een andere manier de klassementspunten proberen binnen te slepen. Op zondag wordt er namelijk door middel van een knock out systeem 1000 meter geroeid. Govert Dwarshuis zal hier meer over vertellen!

Pagina's