Wedstrijdroeien

Terugblik NKIR van de EJLD

11 december 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

Met een aantal hoogtepunten was de NKIR voor Okeanos een groot succes! Mathijs Oggel won en zorgde voor een nieuwe Nederlands Record namens Okeanos in het LG-veld. Olav Molenaar werd Nederlands Kampioen in het J18-veld. Ook bij de eerstejaars waren de resultaten beter dan we de afgelopen jaren hebben gezien: EJZ werd tweede met een tijd van 6:36.5 (Jessie Rozemuller is de gelukkige winnaar van de fles Prosecco!), EJL verbeterde het Okeanos-record met vier seconden en EJLD won met ruime voorsprong en verscherpte het Okeanos-record met zes seconden!

Presentatie Eerstejaarsploegen!

5 december 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

Aanstaande donderdag worden om 20:00 uur de eerstejaarsploegen van 2018 gepresenteerd. Terwijl iedereen in spanning op de goedheiligman wacht, zal onder begeleiding van Roeland Aardewijn de trots van de vereniging aan u voorgesteld worden!

Ouderavond Eerstejaarsploegen

1 december 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Geef hier aan of je met 1 of 2 ouders naar de ouderavond komt op vrijdag 8 december.

Oggel over de 'Hel'

27 november 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Kou, regen en wind. De Hel van het Noorden was dit jaar weer een echte hel, voor mij was het de eerste keer dus ik heb weinig referentie maar op het wedstrijdterrein hoorde je vele roeiers en coaches zeggen dat het dit jaar weer ‘een pittige’ was. Hier een korte nabeschouwing van mij over de wedstrijd.

Voorbeschouwing Hel van het Noorden

24 november 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Waarde leden,

Komend weekend staat de Hel van het Noorden op de roeikalender. Hoewel deze wedstrijd bijna vaker afgelast wordt i.v.m. erbarmelijke weeromstandigheden (vorst/harde wind), wordt deze klassieker nog ieder jaar georganiseerd in het hoge Noorden. Hier wordt 10 kilometer geroeid naar de start, is de wedstrijd zelf 6 kilometer jang en wordt daarna nog 4 kilometer uitgeroeid. Dit jaar zullen 11 van onze wedstrijdroeiers starten, verdeeld over twee blokken.

Laatste Indoor van Hans Smit

20 november 2017 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Hans Smit neemt na vele jaren afscheid van de SVU. Velen van jullie, en dan met name de wedstrijdroeiers, kennen hem van de indoortrainingen in de winter. Al sinds de jaren '80 speelt Hans Smit een toonaangevende rol bij de trainingen voor de (eerstejaars)roeiers van Okeanos. Elk jaar geeft hij vol enthousiasme de indoortrainingen voor roeiers van Okeanos op de SVU.

Ergohead

16 november 2017 - door AnoukSpekking - 0 reacties

48ste Novembervieren

14 november 2017 - door BramVerhulst - 0 reacties

OEK

13 november 2017 - door Carlijnvan Esch - 0 reacties

Woensdag is het zover: De Okeanos ErgometerKampioenschappen!

Meer dan 70 van onze roeiers zullen tot het uiterste gaan in hun strijd met de klok, met de verzuring én met elkaar. Dit zal de eerste grote krachtmeting zijn in aanloop naar hun zijn seizoen en natuurlijk de NKIR op 9 december. 

Trainingscoördinatoren

7 november 2017 - door TomSchuit - 0 reacties

Sinds het verenigingsjaar 2015-2016 werkt Okeanos met trainingscoördinatoren. Op deze pagina zijn documenten te vinden die de rol van de trainingscoördinatoren omschrijven en afbakenen.

Pagina's