Vrijwilligers

Vrijwilligers

Er worden vrijwilligers gezocht voor allerlei functies. Van het vasthouden van puntjes van boten bij de start en tijdwaarneming, tot chauffeuren, toegangscontrole, het begeleiden van de buitenlandse equipes en kaartverkoop.

Vrijwilligers zijn bepalend voor de sfeer rond het toernooi. Samen maken we van het WK een geweldige week, zowel op het water als ernaast. Ervaring bij de organisatie van sportevenementen is een pré, maar geen voorwaarde om vrijwilliger te zijn.

Wie worden er gezocht?

  • Mensen met een passie voor sport.
  • Enthousiast en gemotiveerd.
  • Communicatief en sociaal vaardig.
  • Stressbestendig en flexibel.
  • Echte teamplayers.

Wie dat wil, kan de hele periode meehelpen, maar het is ook mogelijk om enkele toernooidagen aanwezig te zijn. Alle vrijwilligers kunnen tijdens het toernooi terecht in het crew café voor eten, drinken en gezelligheid. Ook ontvang je een kledingpakket. De organisatie kan niet voorzien in reiskostenvergoeding en accommodatie. De toernooidagen beginnen vroeg en eindigen soms laat. Houd hier rekening mee met reizen en het plannen van overnachtingen.

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan het WK 2014? Vul het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in met je contactgegevens, ervaring, beschikbaarheid en voorkeuren op de volgende site:

http://inschrijven.amsterdamrowing.com/