Relatie opbouwen

Naamsbekendheid

Okeanos is een aantrekkelijke sponsorpartner omdat wij de enige vereniging zijn met een sociëteit aan de Nederlandse Olympische roeibaan. Deze wordt gedurende het wedstrijdseizoen veelvuldig gebruikt voor nationale wedstrijden waar tussen de 5000-7500 bezoekers op af komen per wedstrijd. Daarnaast zijn er ook regelmatig internationale toernooien, zoals het WK onder 23 jaar in 2011 en het senioren WK in 2014. Ook heeft Okeanos een wedstrijdtak die veel aanzien geniet binnen het Nederlandse roeien. Persoonlijke aandacht en de nieuwste inzichten in de fysiologie worden bij Okeanos toegepast om onze roeiers nog sneller te laten gaan. Deze roeiers varen wedstrijden in het hele land van Tilburg tot Groningen. Overal in Nederland wordt uw naam bekend.

Wisselwerking

Okeanos heeft een verband met haar zakelijke relaties via de Okeanos Business Partners. De partners komen twee maal per jaar bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een actueel onderwerp in business, HR of marketing met een link naar topsport behandeld. Verder biedt Okeanos haar partners clinics aan, zowel onderling als voor gebruik als relatie- of personeelsevenement. Ook zijn er recruitment diners waarbij de partners kennis maken met de talentvolle studenten die Okeanos rijk is. Roeiers hebben hun studentenperiode namelijk niet alleen maar in de boeken gezeten. Ze hebben ook geleerd hoe ze in een team moeten functioneren door te roeien in een ploeg of door in een commissie te werken.

Bedrijfsroeien in Amsterdam?

Okeanos faciliteert naast roeien voor studenten ook de gelegenheid tot bedrijfsroeien. Roeien is bij uitstek een geschikte bedrijfssport omdat het zowel samenwerking als discipline vereist. De roeitechniek is eenvoudig eigen te maken en de kans op blessures is zeer klein.  

Het botenhuis van Okeanos bevindt zich in het Amsterdamse Bos direct aan de enige Olympische roeibaan van Nederland. De locatie is slechts enkele minuten van de Zuidas en er kan gratis geparkeerd worden. Okeanos zal de bedrijfsploeg voorzien van hoogwaardig bootmateriaal, professionele coaches en een ervaren stuurman. Mocht er een roeier verhinderd zijn dan regelt Okeanos direct een vervanger.

De vereniging was eind jaren ’90 een van de eerste roeivereniging in Amsterdam die het bedrijfsroeien in Nederland mogelijk maakte. Van toen af hebben toonaangevende bedrijven zoals Logica, Accenture en Randstad bij Okeanos geroeid. Bedrijfsroeien bij Okeanos biedt naast het vergroten van de naamsbekendheid ook recruitment mogelijkheden (zie Roeibaan). Om een pakket te ontwerpen dat past bij de wensen van uw bedrijf kunt u contact opnemen met Mejuffrouw Wolters.

Is uw interesse voor een duurzame relatie gewekt? Neem contact op met de Vice-Praeses der R.S.V.U. "Okeanos":

Ellen Wolters
h.t. Vice-Praeses der R.S.V.U. 'Okeanos'
Bosbaan 8
1182 AG, Amstelveen
T: 020 644 89 88 / 06 28276921
E: vicepraeses@okeanos.nl