Juniorenweekend

Ook dit jaar organiseert Okeanos het juniorenweekend. Tijdens dit weekend van 25&26 april train je als junior samen op de bosbaan met andere junioren uit heel Nederland. Voor maar 25 euro p.p. trainen jullie vier keer in een weekend onder begeleiding van topcoaches.

Op zaterdag wordt er tussen de trainingen door een praatje gehouden door onder andere Olympisch roeier Mechiel Versluis en Bastiaan Collette, aanstormend talent en oud-juniorenroeier, terwijl iedereen geniet van een uitgebreide lunch. ‘s Avonds sluiten we gezamenlijk de dag af met een stevige roeimaaltijd. Ook de nodige tussendoortjes zullen worden verzorgd. Op zondag staat er nog een training (eventueel in de 8+) op het programma en is er een bumping waar iedereen zal strijden om een mooie prijs.

Is dit trainingsweekend ook wat voor jou? Schrijf je dan nu snel in door een mailtje te sturen naar juniorencommissie@okeanos.nl of je in te schrijven via het inschrijfformulier: https://docs.google.com/forms/d/154Qo4OU9SwihLLkv3sViIAY_iM5qj4poYy5ahpq.... Wij hebben er in ieder geval super veel zin!