Nabeschouwing Head of the river Amstel

Nu de laatste Amstelwedstrijd is gestreden en daarmee de meeste wedstrijdploegen weer zijn verhuisd naar de bosbaan, is het weer tijd voor een nabeschouwing. Tom Stikvoort, EJZ roeier van onze trotse vereniging, geeft een inkijkje in zijn ervaringen afgelopen weekend. 

door Wedstrijdcommissie - 19 maart 2019

Nabeschouwing Tête de la riviere de Seneffe

Afgelopen weekend startten veel roeiers de Head of the River, maar Mathijs Oggel en Jurgen Toennaer vertrokken naar het zuiden vertrokken om daar een ander 'Hoofd van de rivier' te roeien. Zij startten daar tegen niemand minder dan Tim Brys en Niels van Zandweghe. Lees hier hun ervaringen!

door ClaartjeO - 18 maart 2019

Commissies van Okeanos: De Toernooi Commissie

Vanaf deze week zal er om de week een andere commissie van Okeanos zich voorstellen!

De Toernooi Commissie trapt af:

"Aan wedstrijden meedoen is fantastisch, maar het organiseren van een wedstrijd is minstens net zo leuk! De Toernooi Commissie van Okeanos organiseert niet alleen dé Heineken Okeanos Competitie Tweekamp, maar ook de onderlinge wedstrijden op Okeanos en de daarbij behorende borrels. Met als hoogtepunt de Tropische Twerkende Tweekamp als voorbereiding voor de HOCT!

door NoushkaB - 15 maart 2019

Voorbeschouwing Head of the River

Onze oude wedcom (van Essen'17) Merel Kok heeft weer een oud tintje gegeven aan de voorbeschouwing van de Head of the River. Zelfs onze olympische roeier Mechiel Versluis komt er in voor?! 

 

door Wedstrijdcommissie - 15 maart 2019

Ae-Ri Noort nieuwste Lid van Verdienste

Tijdens Voorjaars ALV, 13 maart jl. is Ae-Ri Noort benoemd tot lid van verdienste der R.S.V.U ‘Okeanos’. Tijdens de vergadering nam Mechiel Versluis het woord om te vertellen hoe belangrijk een stuur is in een ploeg en waarom Ae-Ri de titel van Lid van Verdienste verdiend. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is dit per acclamatie aangenomen en hebben we er een zeer terecht Lid van Verdienste bij.

door VeerleW - 14 maart 2019

Nabeschouwing Heineken 3/2 kamp

Na een chaotisch Heineken roeivierkamp weekend is het weer tijd voor persoonlijke nabeschouwing! Naast de lichte dames die weer domineerden in hun veld, heeft EJD 8+ dit weekend ook hun eerste overwinning behaald. Op de 2500m zijn ze met de snelste tijd geeindigd. Merel Claasen deelt de ervaring van haar 8: 

door Wedstrijdcommissie - 12 maart 2019

Voorbeschouwing Heineken vierkamp

Het wordt verschrikkelijk weer dit weekend en de enige tan die je gaat tegenkomen is Humberto Tan in de snackbar na de 250m. Toch heb ik nog nooit zo veel enthousiaste roeiers op één hoop gezien. Okeanos heeft er zin in.

door Wedstrijdcommissie - 8 maart 2019

De Historische Tijdlijn

Vorig jaar zijn er een aantal toevoegingen gedaan aan Villa Erevlot. Het doel hiervan was om Okeaniden bewuster te maken van het bijzondere en eigenwijze verleden van onze prachtige vereniging. Een van deze projecten is dit jaar pas ge realiseerd: De historische tijdlijn met bijzondere en kenmerkende momenten uit het verleden van de R.S.V.U. Okeanos. 

Lees hier meer over de tijdlijn en de verhalen achter de gekozen foto's. 

door EliseMaas - 4 maart 2019

Nabeschouwing Winterwedstrijden

Na gisteren een stukje van een ervaren llichte wedstrijdroeier te hebben gelezen, hebben vandaag voor u de eerstejaars lichte dames hun ervaringen van hun eerste echte wedstrijd opgeschreven. 

Het is nooit genoeg!
Maar bij deze winterwedstrijden kwam het toch redelijk in de buurt. Eén ding was zeker, er was
genoeg zon! We kunnen ook wel zeggen dat het dit jaar de lente wedstrijden waren en wat
hebben we ervan genoten.

door Wedstrijdcommissie - 22 februari 2019

Nabeschouwing Winterwedstrijden

Geweldige mede-Okeanieden,

Nu de eerste wedstrijd van het jaar weer gestreden is, zijn er weer een heleboel verhalen te vertellen over de overwinningen en verliezen die zijn geleden. Vandaag en morgen zult u twee nabeschouwingen lezen. 

 

door Wedstrijdcommissie - 21 februari 2019

Pagina's