Ergometerschema 17-18

Waarde leden,

Het ergometerschema is deze week ingegaan. Het schema kan je raadplegen in: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uS2NjhKyEgYxEeTh1Zus3ZA2c0mhC996...

Als je de ergometers wilt afschrijven voor een training, check dan even of ze niet al toegewezen zijn in het schema. Het schema is leidend! Als je wilt worden opgenomen in het schema, stuur dan een mail naar wedstrijd@okeanos.nl

door TomSchuit - 25 oktober 2017

Roel Braas neemt afscheid van toproeien!

Vandaag is de sterkste roeier van Okeanos en de houder van het Nederlands Record op de ergometer gestopt met roeien bij de Koninklijke Nederlandse RoeiBond. Hij geeft aan dat hij het een pittige beslissing vond om te maken, maar dat hij meer tijd met zijn gezin wil doorbrengen. Aan de telefoon geeft Roel aan: ‘Het is niet zo dat ik het roeien niet meer leuk vind, maar op dit moment heb ik het gevoel dat een aantal randvoorwaarden niet kloppen om de beste te worden. Dan zie je ook je kinderen groter worden en maak je de afweging.’

 

door TomSchuit - 2 dagen geleden

Sponsor het Okeanos team

Op zaterdag 27 januari is de allereerste editie van de Run for Kika Winterrun. De Kika Winterrun vindt plaats rond onze thuisbasis, voor ons de perfecte kans om ons beste beentje voor te zetten!

R.S.V.U. 'Okeanos' is een officiele sponsor van dit evenement met een enthousiast team van lopers en beschikbaarstelling van ons gebouw als wedstrijdsecretariaat. We hopen zo de Winterrun nóg mooier te kunnen maken!

door Carlijnvan Esch - 2 dagen geleden

Bestuursblog Cecile

De vierde bestuursblog alweer!

 

Waar moet ik beginnen? Mijn dagelijkse bezigheden, de borrels, het kerstreces?

door CecileHuijkman - 15 januari 2018

Intraining en nieuwjaarsreceptie met nieuwe aanwinst

Na een geslaagde intraining was het vandaag tijd om officieel te proosten op het nieuwe Okeanosjaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Oud-Okeanos georganiseerd, hebben we het glas geheven op een mooi jaar. We hebben dit gevierd met een materiaalveiling, en bovendien hebben we de nieuwste aanwinst in het interieur van de sociëteit kunnen presenteren.

door BramVerhulst - 7 januari 2018

Gloednieuw 2018 in!

De afgelopen week is er ontzettend hard gewerkt op Villa Erevlot. Door grote inzet en enthousiasme hebben we dit reces veel meer kunnen bereiken dan het gebruikelijke onderhoud.

door Carlijnvan Esch - 31 december 2017

Intraining

Alle ploegen zijn rond en trainen dagelijks ontzettend hard om zo veel mogelijk taarten en blikken binnen te slepen voor Okeanos. Vanaf zondag 7 januari zullen de wedstrijdroeiers daar nog een schepje bovenop doen en zich als echte topsporters gaan gedragen: op tijd naar bed, geen alcohol en dag in dag uit keihard trainen. Dit alles om de eer van Okeanos hoog te houden op het water! We zullen hen elke wedstrijd opnieuw steunen en aanmoedigen, zodat we samen vele overwinningen kunnen vieren met legendarische blikkenborrels. 

door Carlijnvan Esch - 20 december 2017

HTopC4+ bekend!

De Heeren TopC4+ van 2018 is bekend! De Heeren die ons gedurende het seizoen gaan vertegenwoordigen in de NOOC Bokaal X en zullen strijden tussen de beste C4+en van Nederland zijn als volgt:

door Carlijnvan Esch - 19 december 2017

Okeanos sponsort Kika Winterrun

Op zaterdag 27 januari vindt de allereerste editie van de Run for Kika Winterrun plaats om en nabij Okeanos. R.S.V.U. 'Okeanos' is een officiele sponsor van dit evenement. Daarom aan jullie allen de vraag om je steentje bij te dragen aan de genezing van Kinderkanker. Dit kan door deel te nemen aan de wedstrijd of door een financiële bijdrage! 

door Carlijnvan Esch - 14 december 2017

Rokkostuums

QualityTie heeft besloten dit jaar niet meer langs te komen voor een pasavond. De heeren die mij nog niet gemaild hadden, kunnen online hun rokkostuum (met evenveel korting) bestellen.

Er zijn drie type rokkostuums:

door CecileHuijkman - 14 december 2017

Pagina's