Zware Lente Borrel 2011 & Henley Barbecue

12 mei 2011 - door sanner - 2 reacties

De maand december is alweer lang en breed verstreken en het ijs heeft inmiddels plaatsgemaakt voor zomerse temperaturen op de Bosbaan. Het wedstrijdseizoen is gestart en Okeanos heeft alweer op vele wedstrijden mogen schitteren, maar toch is het verlangen groot naar de maand december. Een groot verlangen naar de legendarische Zware Ballen Borrel met "Barbra Streisand".

Om ook de nieuwe lichting kennis te laten maken met deze legendarische borrel en de zware tak van Okeanos te steunen met het 'Okeanos Zwaar Henley Royal Regatta 2011' project is de Zware Lente Borrel in het leven geroepen.

Na de Westelijke Regatta zal op zondag 22 mei vanaf 17:00uur het mogelijk zijn om gezellig te barbecueën op Okeanos. Zin om mee te eten? De kaarten zijn tot zaterdag 21 mei 18:00uur te koop achter de bar bij Okeanos, maar wees er snel bij want vol is dan ook echt vol! Omdat niet iedereen een grote eter is, is het mogelijk tussen een kleine kaart (€10,-) en een grote kaart (€13,-) te kiezen.

Kleine Kaart (€10,-):

- Hamburger
- Worst
- Kip Drumstick
- 2 Stokjes Kipsaté
- 2 Drankjes

Grote Kaart (€13,-):

- Hamburger
- Worst
- Kip Drumstick
- 2 Stokjes Kipsaté
- Speklap
- Gemarineerd Filet Lapje
- 2 Drankjes

Hiervoor doe je het:

De barbecue zal georganiseerd worden door Okeanos Zwaar ten behoeve van het 'Okeanos Zwaar Henley Royal Regatta 2011' project. Het 'Okeanos Zwaar Henley Royal Regatta 2011' project zorgt ervoor dat er dit jaar een Zware Okeanos vereningsboot in staat is te starten op de Henley Royal Regatta. Een legendarische wedstrijd waarbij Okeanos niet mag ontbreken.

Aansluitend zal om 20:00uur een super tof feest losbarsten. De Zware Lente Borrel wordt georganiseerd door Disputum Stercus Tauri en zal ook deze editie mythische proporties aannemen.