Zaterdag NKIR

7 december 2012 - door Suzanne - 1 reactie

Aankomende zaterdag zal de NKIR starten. Okeanos zal hier goed vertegenwoordigd zijn.

Om 10.30 uur gaat de eerste Okeanid van start, Jan Willem Nies in het Herenclubveld op ergometer 42.
Om 12.00 uur zullen in het Lichte Nieuwelingen veld starten: Trond Husby (ergometer 26), Yorick Hallers (ergometer 46) en Bram Rouw (ergometer 47).
Daarna zal Merel l'Ami om 12.15 in het Dames Nieuwelingenveld racen op ergometer 20.
Om 12.30 is het aan de Zware Nieuwelingen: Patrick Zijlstra (ergometer 7), Gert-Jan Leerink (ergometer 11), Joost van Andel (ergometer 17), Bastiaan Collette (ergometer 21), Maarten Cornelissen (ergometer 25) en Amir Cohen zal ook meestarten in het Nieuwelingen veld op ergometer 27.
Het Dames Senioren B en Lichte Dames Senioren B veld start samen om 13.15 uur. Elsbeth Zielman (ergometer 10) zal hier als Dames Senioren B starten en Helga Emke (ergometer 17) en Luca Arts (ergometer 26) als Lichte Dames Senioren B.
Om 13.30 zal Martijn Veling in het Senioren B veld starten op ergometer 48.
Om 13.45 is het aan Heleen Boers in het Dames Senioren A veld op ergometer 21.
Het Lichte Senioren A veld zal om 14.00 uur van start gaan met daarin Jan Pieter van Straten (ergometer 6) en Peter Florijn (ergometer 27).
Hierna zal Roel Braas op ergometer 17 zijn krachten laten zien in het Senioren A veld.

Na al deze individuele races zullen er ook ploegen van start gaan. Om 15.00 uur zullen er drie Dames Club 4en namens Okeanos starten: Sanne Douma, Tessa de Kruijk, Seline van Zwieten en Annemijn van Andel op ergometer 9 tot en met 12; Laurien Verkleij, Sabrina Chettouf, Jasmijn Vervloet en Juliette Kuijpens op ergometer 45 tot en met 48 en Annalyn Brugman, Esmee Timmers, Rosalie Blomaard en Roos Rumpt op ergometer 49 tot en met 52.
Na de clubvelden zullen de eerstejaarsvelden zijn. Om 16.15 bijt Eerstejaarslicht als eerste eerstejaarsploeg het spits af op ergometer 17 tot en met 24. Ondanks dat de selectie nog niet uit acht man bestaat, zijn er wel acht mannen op de NKIR starten. Dit zijn: Orin Tijsse Klasen, Tom Schuit, Thijs Schouten, Willem Koops, Thomas van der Wardt, Tim Kok, Gert-Jan Oostenrijk en Niels Cointre.
Om 17.15 is het de beurt aan de Eerstejaarsdames. Jocelyn Spruit, Fenna Wust, Amber von Gerhardt, Dafne de Boer, Marlies Kempen, Hanneke Wind, Nicole Kerklaan en Laura Eakes zullen plaatsnemen op ergometer 49 tot en met 56.
Eerstejaars zwaar zal om 17.45 de dag afsluiten. Gosse de Vries, Jos Gerlings, Tijmen van Groeningen, Remco Breebaart, Alexander Swagers, Jurgen Toennaer en Willem Wijgergangs zullen samen met Diederik Brunnekreeft op ergometer 41 tot en met 48 van start gaan.

Al deze races vinden plaats in de Sporthallen Zuid. Dit is nog geen vijf minuten fietsen van de Bosbaan vandaan (voor de route zie www.nkindoorroeien.nl), kom dus allemaal deze ergometerhelden aanmoedigen! Iedereen veel succes gewenst!

Categorie: