Woensdag CC-dag: eten en poolen

4 januari 2010 - door Marthe - 1 reactie

Woensdag 13 januari zal in het teken staan van de eerste Woensdag CC-dag van 2010. Ditmaal zullen we uit eten gaan, gaan poolen en daarna natuurlijk de stad in.

Om 18.30 kunnen we aanschuiven bij restaurant De Blauwe Hollander aan de Leidsekruisstraat 28. Voor de mensen die op Uilenstede wonen, om 18.00 zullen we verzamelen in de sociƫteit om vanaf daar met een groep te fietsen richting stad. De anderen ontmoeten we in het restaurant.

Vanaf 21.00 gaan we poolen bij poolcentrum De Kelder op de Amstelveenseweg 1. Het eerste uur poolen is gratis! Na een aantal uurtjes gepooled te hebben gaan we richting Gieter, Bubbels, of zelfs Paradiso: roept u maar!

Inschrijven voor het eten en poolen kan bij Okeanos Events tot en met aankomende zaterdag 9 januari. Als je het aangeeft bij je inschrijving is het natuurlijk ook mogelijk om slechts mee uit eten te gaan of alleen de komen poolen.

Handig is om voor het eten (ca. 12 euro voor een hoofdgerecht), drankjes, en het tweede uur poolen (5 euro 50 per tafel) contant geld mee te nemen.