Winterwedstrijden - verslag

29 februari 2012 - door Rianne - 0 reacties

Op zaterdag 25 februari maakten de eerstejaarsachten hun roeidebuut op de Schie in Delft. Aan het eind van de dag konden we met het eerste punt voor het zware klassement naar huis.
Licht'12 trapte af en voer een wisselende race. Waar ze in de minder goede stukken controle verloren en daarmee ook afstand op Skoll, spoten ze in de goede stukken vooruit, weg van de tegenstander. Deze goede stukken bieden zeker perspectief voor de rest van het seizoen. De lichte acht eindigde uiteindelijk op een negende plaats.
Eerstejaars zwaar voer een degelijke en strakke race. Met hun ritmische klappen voeren de mannen naar een achtste plaats en behaalden zij het eerste punt voor het eerstejaars klassement.
Dames'12 startte vlak voor de sterkste ploegen van het veld. Waardoor zelfs hun harde werken niet kon voorkomen dat ze werden ingehaald. Toch bleven ze vechten en lieten ze met hun twaalfde plaats nog vier ploegen achter zich.
Op naar de Heineken, een thuiswedstrijd, waar hopelijk veel Okeaniden aanwezig zullen zijn om onze ploegen naar de eindstreep te schreeuwen.