Wintersport SVU

4 december 2007 - door corne - 0 reacties

Sportcentrum VU organiseert in 2008 haar 6e wintersport en dit jaar is het een prijsknaller bij uitstek!! Studenten kunnen al v.a. 236 euro mee! Heb je zin om op wintersport te gaan, nog niks geboekt en ga je niet mee met het langlauftrainingskamp van Okeanos zelf, schrijf je dan nu in via de site van de SVU. (Geef a.u.b. ook bij het bestuur aan of je mee gaat)

Waar:
La Joue du Loup, Frankrijk

La Joue du Loup is een budgettopper bij uitstek! In dit dorp zijn alle accommodaties in chaletstijl gebouwd. In het dorp is geen hoogbouw. Onlangs is er een nieuw winkelcentrum gerealiseerd met vele gezellige winkeltjes, restaurants, barren en een discotheek. Ook het skigebied is veel groter geworden en er is een spetterende après-ski! Wedden dat je het hier erg gezellig vindt!
Skigebied
Het indrukwekkende skigebied Massif du Dévoluy staat bekend om zijn lange, mooie en uitdagende pistes. Mede dankzij de vele noord hellingen, een groot aantal zonuren en de diversiteit aan afdalingen, is het gebied al jarenlang één van de meest populaire bestemmingen van Frankrijk. Voor de beginnende wintersporter zijn er eenvoudige pistes, terwijl de gevorderde beoefenaar zich off-piste flink kan uitleven of op één van de vele buckelpistes. Door goed te luisteren naar de wensen van snowboarders, heeft het gebied de beschikking over een professioneel funpark.

Wanneer:
8 t/m 17 februari 2008

Kosten:
WO-studenten die zich voor 8 december inschrijven: € 236,-
WO (inschrijving tussen 8/12 en 28/12) +HBO: € 249,-
Overigen (t/m 35 jaar) € 275,-
Deze prijzen gelden tot 28 december. Daarna kan men zich nog gewoon inschrijven , maar wordt het basis-arrangement € 20,- duurder, dus
WO+HBO € 269,-
Overigen (t/m 35 jaar) € 295,-

Wat:
Deze arrangementsprijs is inclusief:
- Vervoer NL – La Joue du Loup per luxe touringcar (Keurmerk Busbedrijf) op basis van Royal lass, voorzien van bar, video, tv, toilet, en verstelbare stoelen
- 7 overnachtingen in 5/7-pers appartementen “Les Monts du Soleil”
- 6-daagse skipas (zo t/m vrij) voor skigebied Domaine Dévoluy (120 km)
- Toeristenbelasting, hygienische controle, bagagedepot en calamiteitenfonds
- Ingredienten voor ontbijt in eigen appartement en ’s avonds een gezamenlijk diner (eenvoudige maaltijd) in een plaatselijke kroeg.
En exclusief:
- borgsom appartement: € 75,- per persoon

Bij te boeken opties:
- annulerings- en reisverzekering
- materiaal
- les
Zie voor deze opties + prijzen ervan het inschrijfformulier.

Schrijf je in via: http://www.vu.nl/Organisatie/index.cfm/home_subsection.cfm/subsectionid/...

klik door naar activiteitenkalender en SVU-Wintersport - 8 t/m 17 feb 2008