Wim-Jan Dannijs f.t. Praeses!

12 mei 2013 - door Sofie - 35 reacties

Onze vraagactie begon met een nachtelijk bezoekje aan de Amsteldijk. Wachtend in een donkere kamer kregen we te horen dat Wim-Jan niet thuis zou komen. Een aandenken meenemen en hem daarmee subtiel het bos in lokken was het volgende plan.
Op een zonnige dag stond Wim-Jan daar, punctueel als hij is, op ons, iets minder punctueel, te wachten.
Na dagen in spanning op een telefoontje gewacht te hebben was daar de gemiste oproep. Even terugbellen en er werd vol enthousiasme gezegd dat hij de mooiste functie op deze vereniging wel zou vervullen volgend jaar!

Lid geworden in 2009 liet zijn lange verschijning met donkere haren en blauwe ogen menig hart sneller kloppen. In 2010 begon zijn roeicarrière in de eerstejaars zware acht.  Zijn blik op de NKIR én Ergohead maakte hem bij de gehele vereniging geen onbekende. Na een succesvol jaar en de titel King of Sprint 2010 ging hij verder bij de middengroep. Hiermee heeft hij de eer gehad in de Oude Vier te mogen starten en wisten ze een acht in Henley neer te leggen.
Niet alleen roeiend is Wim-Jan actief geweest op Okeanos. Zo heeft hij bij de Okeanos business partners gezeten en heeft hij zijn overwicht meerdere malen laten zien in de ordecommissie.
Als coach van het ploegje Volt laat hij al meer dan een jaar zien dat hij roeiers kan instrueren en motiveren.
Een geschikte kandidaat voor Praeses dus!

Wim-Jan, namens het bestuur wens ik je veel succes met het vervullen van de mooiste functie van deze vereniging!

Dannijs '14, B'vo!

Categorie: