Wil jij een wedstrijdploeg coachen volgend seizoen?

14 mei 2009 - door michasb - 0 reacties

De wedstrijdroeiers van Okeanos zijn na maanden van keihard trainen volop bezig met hun wedstrijden. De strijd om de winst in de eerstejaars- en developmentklassementen ligt nog geheel open en de roeiers van het Talent Center zijn druk bezig met het binnenslepen van uitzendingen naar mooie roeitoernooien.

Ondertussen is op de achtergrond de vorming van de coachkaders voor het komende seizoen alweer in volle gang. De hoofdcoaches voor volgend jaar zullen de komende tijd de verschillende coachteams gaan samenstellen. Iedereen die geïnteresseerd is in het coachen van een wedstrijdploeg volgend jaar kan dit vanaf heden aangeven bij de wedstrijdcommissaris.

Wat heeft Okeanos je te bieden?
- Coachen in een stimulerende, ambitieuze omgeving;
- Een gestructureerde wedstrijdtak, waarbij de verwachting is dat we volgend jaar wederom over drie eerstejaars ploegen, een (redelijk)grote developmentgroep en een zeer getalenteerde top(ouderejaars)groep/talent center beschikken
- Een gedegen opleiding (zowel intern als de KNRB-opleidingen behoren tot de mogelijkheden);
- Goede begeleiding van onze (prof)coaches;
- Regelmatig coachoverleg;
- Een succesvol coachjaar!

Stuur een e-mail met motivatie, roeier/coach-cv, voorkeur (eerstejaars/development/talent center, dames/licht/zwaar) en overige documenten naar wedstrijd@okeanos.nl.

Solliciteren staat open voor iedereen van binnen en buiten Okeanos!