Wijziging programma CC-driekamp!

10 januari 2013 - door LiekeB - 2 reacties

Volgens de weersvoorspellingen wordt het komende tijd kouder en kunnen we zelfs volgende week op natuurijs schaatsen. Voor ons roeiers natuurlijk niet zo ideaal. Je kunt eventueel gaan ergometeren, maar de ergometers zijn ook vaak bezet. Als je toch in shape wil blijven, is de CC-driekamp een uitstekend alternatief! Deze driekamp bestaat uit de volgende onderdelen: de COEK, zwemmen en schaatsen en wordt afgesloten met de prijsuitreiking tijdens het Competitie Kick Off diner. Hieronder het overzicht en de data waarover de driekamp verdeeld zal worden.

Datum en onderdeel:
Donderdag 24 januari: COEK
Maandag 28 januari: schaatsen
Maandag 18 februari: zwemmen
Woensdag 20 februari: Competitie Kick Off + prijsuitreiking

Voor elk onderdeel zijn er punten te winnen door goed te presteren. Bij de onderdelen zwemmen en schaatsen zal er eerst een training plaatsvinden. Vervolgens zal deze training worden afgesloten met een wedstrijd die meetelt voor de driekamp.

Opgeven kan steeds apart per onderdeel. Voor de COEK moet je je opgeven door een e-mail naar competitie@okeanos.nl te sturen. Voor de andere onderdelen kan je je opgeven via Okeanos events op de site. Voor de onderdelen zwemmen en schaatsen zal binnenkort meer informatie komen over de locatie, tijd en prijs.

Categorie: