"Wij roeien 'm Lang " --- verplaatst

6 september 2009 - door anneliesdewit - 0 reacties

De toertocht die gepland stond voor aankomende vrijdag 11 september en zaterdag 12 september zal helaas niet doorgaan, de toercommissie heeft besloten dat gezien het lage aantal aanmeldingen de tocht beter verplaatst kan worden naar het voorjaar wanneer de toer van zon verzekerd zal zijn en de roeiers weer meer vertrouwen hebben gekregen in hun capaciteiten op een lange afstand. Als een kleine vergoeding en als voorproefje op de 'echte' tocht zal de toercommissie zaterdagmiddag 3 oktober een tocht door het Amsterdamse Bos organiseren. Meer informatie hierover volgt.

Toercie organiseert de eerste meerdaagse Toertocht! Vrijdag 11 september en zaterdag 12 september zal er een toertocht van 70 kilometer georganiseerd worden.

We zullen vrijdag rond 16.30 vertrekken in de richting van Hoofddorp. 's Avonds slapen we in tenten op een eiland... Er wordt voor lekker eten en (veel) drinken gezorgd! Met een groot kampvuur maken we het gezellig.
Zaterdagochtend staan we op tijd op, tent inpakken, spullen pakken, ontbijtje naar binnen schuiven en roeien maar! Zaterdag zullen we naar verwachting rond het eind van de middag terug op de Bosbaan zijn.

De toertocht is wordt georganiseerd voor alle Okeaniden die zin hebben in een gezellige tweedaagse. Goed roeien of een goede conditie is zeker geen vereiste. We zullen de boten eventueel combineren. Je kunt je alleen of met je ploeg opgeven. Een boot voorkeur mag je aangeven. Opgeven voor 9 september, via Okeanos Events.