Wedstrijdverslag Argo Sprint: blik voor Randstad!

5 juli 2013 - door YasmineH - 0 reacties

 

Gisteravond vond de Argosprint plaats. Het resultaat was, naast een bruin kleurtje, een blik voor Randstad!

De avond begon met Eerstejaarsdames. Zij moesten in de voorwedstrijd laten zien dat ze later die avond de finale konden starten.  EJD startte met twee invallers van Nereus. Ze moesten tegen Skoll en een combinatie-acht van Skoll en Phocas. Ze werden tweede wat ze een plek in de A-finale opleverde. Hier werden ze vierde.

Na Eerstejaars Dames mocht Martijn Veling aan de start verschijnen in de skiff. Het was een zware race en hoewel Martijn rake klappen maakte, kwam hij als vijfde over de finish. Dit leverde hem helaas geen plek op in de A-finale.

Daarna was het de beurt aan Eerstejaarszwaar in combinatie met  Saurus. In de voorwedstrijd werden zij derde. Hierdoor waren zij verzekerd van een plek in de A-finale. Het werd een strijd met Gyas en Orca om de vierde plek. Het leverde onze mannen een vijfde plek op.

Ook onze Dames Talentenacht mocht zich wagen aan de 500m. Zij deden hun uiterste best maar helaas zat een plek in de A-finale er niet in.

Randstad startte ook op de Argo Sprint. Ze werden in de voorronde ruim eerste. Door naar de finale! Die ging vlak daarna van start en ook in de finale werden ze met mooie, strakke halen ruim eerste: blik!

Eerstejaarslicht en Simone in de combinatie-acht met Proteus hadden een directe A-finale. Onze mannen werden net vierde en de combinatie-acht werd zesde.

Op naar de NSRF-slot, waar het net zulk mooi weer zal worden en er nóg mooie races gevaren zullen worden!

------
Vanavond is de Argosprint; een sprintwedstrijd over 500m.

Dit is alweer de laatste sprint van dit seizoen en wel op de prachtige Bosbaan!  Een aantal Okeanos ploegen gaan strijden voor een felbegeerd sprintblik:

17:45 EJD (combinatie met  Nereus)
17:57 Martijn Veling
18:21 EJZ (combinatie met Saurus)
18:36 Dames Talentenacht
19:00 Randstad
19:48 EJL
19:48 Okeanos/Proteus combinatie (Simone Krielen)
19:54 A-finale EJD
19:57 A-finale Martijn Veling
20:27 A-finale EJZ
20:54 A-finale DTal8+ finale

Veel succes!

Hierbij roepen wij iedereen op om vanavond te komen kijken en aan te komen moedigen onder genot van een biertje. Of twee. 

 

Categorie: