Vrijdag 17 december: lustrumreceptie sociëteit en botendoop

17 december 2010 - door EstherB - 4 reacties

Ondanks de sneeuw wisten afgelopen vrijdag toch vele oud-leden en leden Villa Erevlot te bereiken om samen een drankje te drinken in onze mooie sociëteit, om te vieren dat de sociëteit al weer vijf jaar aan de bosbaan staat.

Naast dit allereerste lustrum van Villa Erevlot is op deze avond ook de nieuwe zware acht gedoopt. In de sneeuw bij het licht van fakkels is de boot, door Lid van Verdienste Geert-Jan Derksen, Harro Vink genoemd.

Ondanks de barre weersomstandigheden zullen de receptie en botendoop gewoon doorgang vinden. We zullen proberen in het programma rekening te houden met vertraging in reistijd.
Doe voorzichtig op de weg. Wij zorgen voor koffie en thee bij ontvangst.

Don’t build your house on the sandy land - Karen Lafferty

Een goede huisvesting heeft een goede fundering nodig. De fundering van de R.S.V.U. ‘Okeanos’ voert ons jaren terug in de tijd. Sinds 1957 is Okeanos stevig gevestigd aan de Bosbaan. Tot februari 2001 was Okeanos gehuisvest in de tribune. Toen werd de tribune met de grond gelijk gemaakt om plaats te maken voor een verbrede bosbaan die geschikt zou zijn voor alle internationale roei-evenementen. Okeanos moest noodgedwongen uitwijken naar een bouwkeet. Vanaf dat moment is er met man en macht gewerkt aan Villa Erevlot. Op 17 december 2005 was het eindelijk zover: de sociëteit werd officieel geopend.
Dit alles speelde zich a.s. vrijdag precies vijf jaar geleden af. Ter gelegenheid hiervan wordt er op 17 december 2010 een receptie gehouden. Tijdens deze receptie zal ook de nieuwe zware 8+ gedoopt worden.

Het programma is als volgt:
19:00 uur: ontvangst
19:30 uur: doop 8+ *door Lid van Verdienste Geert-Jan Derksen
20:00 uur: begin receptie

Er hebben zich al veel mensen aangemeld en dit kan nog steeds door een mail te sturen naar abactis@okeanos.nl of door je op te geven via Okeanos Events.