Voorbeschouwing NSRF Slotwedstrijden 2013

5 juli 2013 - door MaartenvdW - 0 reacties

De NSRF slot… door de ogen van Lars & Maarten

 

Bij afwezigheid van de wedstrijdcommissaris moet er geloot worden om wie de wedstrijd gaan verslaan. Met frisse tegenzin trokken de Fiscus en ik het kortste strootje. Dus daar zitten we dan bij de laatste wedstrijd met de voorbeschouwing “Door de ogen van Lars & Maarten”. We zullen er met alle geweld naar streven om het schitterende hoge niveau van de Ghent regatta te evenaren. Hier gaan wij ons uiterste best voor doen. De oren staan weer op scherp, de zonnebril voor de ogen en minstens 1 biertje in ons hand.

 

De wedstrijden zullen zaterdag beginnen volgens onderstaand schema. Tenminste als de organisatie dat toelaat. De laatste versie zal online te vinden zijn bij de concurrent van onze eigen roeitijd.nl. 

http://time-team.nl/regatta/nsrf/2013/draw/c69.php

Indien je op zeer positieve of uitzonderlijke wijze benoemd en beschreven wil worden in de nabeschouwing dan is dat mogelijk, na enige donaties in de trant van een alcoholische versnapering. Uiteraard last but not least, wensen wij al onze ploegen die dit weekend nog gaan starten een vermakelijk weekend toe. 

Categorie: