Voorbeschouwing Heineken vierkamp

8 maart 2019 - door Wedstrijdcommissie - 0 reacties

Het wordt verschrikkelijk weer dit weekend en de enige tan die je gaat tegenkomen is Humberto Tan in de snackbar na de 250m. Toch heb ik nog nooit zo veel enthousiaste roeiers op één hoop gezien. Okeanos heeft er zin in.

EJLD:

De eerstejaars lichte damesch hadden groot succes op de Winterwedstrijden. Eerste plek én 36.8 seconden sneller dan de nummer 2, hoe bedoel je de competitie getjapt? Gaan zij dit succes doorzetten?

EJD:

De damesch hadden door stuur issues schade opgelopen aan de boot tijdens de Winterwedstrijden. Ze hebben de volgende dag laten zien wat ze kunnen, en als dat niet genoeg is om een blik te trekken zijn ze ook nog op trainingskamp geweest in Banyoles. Door het harde trainen daar zitten ze met een stuk Seefer gevoel in de boot en gaan ze dat omzetten in een weekend met geweldige resultaten.

EJZ:

De mannen van eerstejaars zwaar waren zowel tevreden als ontevreden met de 4e plek op de  Winterwedstrijden. Ze weten immers dat er meer in zit. Met een nieuwe slag, veel ervaring met wind (vooral die winden uit het boegenpaar) en een motivatie waar je u tegen zegt gaan ze voor de winst, niets minder.

 

Natuurlijk starten er ook veel ouderejaars. De damesch en heeren van de clubacht, een boot vol met oud-licht, middengroep zwaar (die minder punten schijnen te halen dan eerstejaars zwaar) en nog veel meer.

Kom vooral meefietsen om je vereniging de finish over schreeuwen, het wordt een prachtig weekend.

~Ruben Weijers (EJZ)

Categorie: