verslag Skiffhead 2014

31 maart 2014 - door PeterT - 0 reacties

Dit jaar werd de skiffhead gestart door twee Okeaniden.  In het clubveld was het Judith Boot die haar skiff over de Amstel liet gaan. Zondagochtend liet zij merken aan de concurrentie dat ze vooraan mee kan varen. Ze werd tweede met 9 seconden achter de nummer een. Een prima prestatie voor de lange wedstrijd over de Amstel.

’s Middags startte Tom Schuit in de skiff in het LB1x veld. Voor hem was het de eerste langebaan achtervolging in de skiff. De charmes van de bochtige Amstel zorgden ook voor hem voor uitdagingen. Na acht kilometer wist ook hij uitgeput en wel de finish te behalen.

Nu ook de skiffhead is geweest, geldt dat ook zij terug naar de Bosbaan kunnen komen om zich voor te bereiden op het 2k seizoen.  

------
Wedstrijdvoorbeschouwing

Voor velen zal dit weekend in het teken staan van het NOOC  openingstoernooi. Voor de meeste wedstrijdroeiers is dit weekend weer het eerste trainingsweekend op de bosbaan. Voor enkelen geldt dat dit weekend in teken staat van een wedstrijd. En wel: de skiffhead.

Namens Okeanos wordt de skiffhead gestart door Tom Schuit in het LB1x veld. Hij zal zondag aan het eind van de middag om 16:00 uur in zijn skiff de Amstel over gaan.

Eerder die dag, om 10:00 uur, start Judith Boot in het dames clubveld. Ook zij zal de eer van Okeanos op de Amstel hoog houden.

Categorie: 

Categorie: