Verslag A.L.V.

1 juli 2009 - door maartenakker - 19 reacties

Dinsdag 30 juni vond de zomer ALV plaats. Ondanks het warme weer was er een zeer hoge opkomst, waarmee de ALV een hoog niveau kreeg. Allereerst werd gestemd over de vlootplanning. Na een uitgebreide discussie werd besloten de vlootplanning tot en met 2013/2014 goed te keuren. Deze vlootplanning werkt vanuit een ideaalplaatje in onze vloot, en is er op gericht om de hele vereniging van goed materiaal te voorzien door middel van een doorschuifsysteem.
Vervolgens werd ook het meerjarenonderhoudsplan gepresenteerd door de S.O.O.S. Het M.J.O.P. behelst het onderhoud aan het casco en de hardware van de sociƫteit, opdat deze zo lang mogelijk mee gaat. Er werd een planning en bijbehorend financieel plaatje gepresenteerd, wat vervolgens door de vereniging werd goedgekeurd. Let wel, het betreft een planning tot 2059!

Tot slot werd een eerste deel van inrichtingsplan Salomon gepresenteerd. Na een presentatie over het gehele concept dat we willen neerzetten, werd de koppeling gemaakt naar de mogelijkheden die we nu hebben. Vervolgens werd besloten een ruim bedrag beschikbaar te stellen om daarmee op de begane grond een compleet nieuw verlichtingsplan te realiseren, als eerste stap in het gehele plan.

Het Bestuur bedankt alle leden voor hun aanwezigheid, interesse, vragen en kritieken, en in het bijzonder Korik Alons, Anne-Karine Arentshorst, Rommert Bergshoeff en Riemer Smink voor hun presentaties in de A.L.V.