Varen voor Tour for Life

7 juli 2012 - door Rommert - 0 reacties

Als renners en team Hoogtevrees zijn wij ambassadeur van Artsen zonder Grenzen, strijder voor noodhulp. Met onze ploeg bestaande uit Okeanos leden moeten we minimaal 15.000 euro aan sponsorgeld op halen. Elke euro die we binnenhalen is ongelooflijk hard nodig en gaat direct naar het goede doel. Wij hebben jullie sponsoring dan ook hard nodig om een resultaat neer te zetten voor mensen die onze hulp en dus ook jouw hulp hard nodig hebben!!!

Daarom organiseren wij vaartochten op de Amsterdamse grachten op een mooie, grote boot voor max. 30 personen gefaciliteerd met kussens, muziek, optionele borrel of BBQ en kapitein!
Jij kan met je ploeg, je vrienden, je familie, je collega’s het jaar leuk afsluiten en de zomer tegemoet varen om zo de overwinningen en een mooi seizoen te vieren. Dit kan door je aan te melden voor een van de onderstaande vaararrangementen via onderstaand email adres.

Jouw hulp en steun is hard nodig om onze tocht voor artsen zonder grenzen neer te zetten en als tegenprestatie bieden wij een mooie vaartocht aan op de Amsterdamse grachten.
Wacht niet langer en schrijf je in voor een onvergetelijke tocht.

Ook donaties om onze ploeg te steunen zijn meer dan welkom en wij garanderen dat elke opgehaalde euro 100% naar het goede doel gaat. Dit is mogelijk om een bedrag over te maken naar Team Hoogtevrees middels de site www.tourforlife.nl . Daarmee kan je onze ploeg hoogtevrees sponsoren door onderstaande link aan te klikken. Wij zullen jullie hulp hard nodig hebben en zeer waarderen.
http://www.tourforlife.nl/FormSelectSponsorType.aspx?PageId=5

TEAM HOOGTEVREES
Alex, Maarten, Frits, Annelies, Bastiaan, Wim Jan, Lotte

Vaararrangementen Team HOOGTEVREES Amsterdam:

20 € per persoon voor 3 uur varen met muziek en kapitein.
Aanmelden met een groep van meer dan 25 personen prijs in overleg.
***
BBQ en Borrel arrangement inclusief 3 uur varen 40 € per persoon.
***
VIP cruise geheel verzorgd 2 personen in overleg mogelijk.
***
Hele dag varen 120 euro per uur verhuurkosten inclusief kapitein. (7 uur varen 550 euro).
***

Voor vragen en sponsor tips kan je bellen naar 0641000280 of mailen naar lotte.terwindt@gmail.com

Categorie: