Vanavond: Kick-off party!

18 augustus 2011 - door EstherB - 2 reacties

Beest & Feest: Party animals allowed

Aanstaande zondag is het vanaf 21:00 uur tijd om het nieuwe seizoen in te luiden. Deze avond zal de kick-off plaatsvinden van de nieuwe promotie- en introductieperiode van Herfst ’11 en is het de ultieme gelegenheid om weer even met iedereen bij te kletsen na de zomervakantie. Helemaal niet vervelend met een ondergaand zonnetje, onder het genot van een drankje en heerlijke muziek.

Iedereen is welkom om op deze avond een bezoek te brengen aan Villa Erevlot. De eerstejaarsstudenten Bewegingswetenschappen met hun mentoren zullen ons deze avond vergezellen. Voor hen is het de start van de IDEE-week en de eerste kennismaking met Okeanos!

De echte party animal weet dat een goed feest niet zonder goede muziek kan. Daarom zal de muziek deze avond verzorgd worden door DJ AramMemagic. Hij draait niet alleen in Nederland, maar staat ook regelmatig te mixen in het Middellandse zeegebied. (Om alvast lekker in de stemming te komen: http://youtu.be/WS_3iA04_V8 DJ Aram live in Alanya.)

Kom langs en laat jezelf (weer) een avondje verrassen op Okeanos. Villa Erevlot zal omgetoverd zijn als een heuze dierentuin waarin jijzelf dus het beest uit mag hangen. Met zijn allen maken we er weer een ‘niet-te-vergeten’ avond van. So…be there!

Tot zondag!
Don’t forget: jouw beeestelijke outfit….

Gele groeten van de Promotie en Introductiecommissie (PIC)