Vacatures Materiaal Advies Commissie

28 mei 2018 - door KerwinKouw - 0 reacties

Vacature

Voor de Materiaal Advies Commissie (MAC) zijn we op zoek naar drie mensen die onderdeel willen uitmaken van het besluitvormingsproces rond het vlootbestand.

Het takenpakket bestaat uit drie a vier vergaderingen per jaar, een vlootschouw, en advies aan het bestuur geven over de ontwikkeling van de vloot.

Voor de diversiteit binnen de MAC zoeken we kandidaten met verschillende achtergronden binnen Okeanos. Geef bij een eventuele sollicitatie aan welke achtergrond jij zou vertegenwoordigen.

Functies

Vertegenwoordiger Competitieroeien: Voor deze functie zoeken we iemand met een gedegen kennis van het competitieroeien, de ontwikkeling van het competitieroeien en waar behoefte aan is qua vloot vanuit de competitietak.
Vertegenwoordiger Wedstrijdroeien: Voor deze functie zoeken we iemand met een gedegen kennis van het wedstrijdroeien, de ontwikkeling van het wedstrijdroeien en waar behoefte aan is qua vloot vanuit de wedstrijdtak.
Algemene functie: De MAC draait grotendeels op de kennis van de mensen die in de MAC zitten. Om het kennis niveau gelijk te houden zoeken we iemand die een gedegen kennis van materiaal heeft.

 

Voor sollicitatie's kan je contact opnemen met mij via materiaal@Okeanos.nl

Categorie: