Vacature Technisch Kader

9 april 2018 - door TomSchuit - 0 reacties

Okeanos zoekt leden voor haar Technisch kader!

Okeanos timmert hard aan de weg om haar potentie op de (inter)nationale roeiwateren te laten gelden. Meer dan 30 fanatieke coaches en commissieleden zetten zich hiervoor in en om deze energie richting te geven wordt het technisch kader opgezet. Het technisch kader brengt in beeld wat Okeanos moet doen om haar ambities in het roeien te kunnen nastreven. Hiervoor komt de ALV-commissie bijeen met de commissaris wedstrijdroeien. Zij adviseert namens de ALV het bestuur over strategische beleidskeuzes m.b.t. wedstrijdroeien en informeert de ALV hierover.

Het technisch kader zal bestaan uit 4 leden die een zittingstermijn van 3 jaar hebben. De commissie komt maandelijks bij elkaar om in ieder geval vaste agendapunten te bespreken, zoals: de wedstrijdcommissie, professionele begeleiding en vlootbehoefte. Buiten de maandelijkse bijeenkomsten kan de commissaris wedstrijdroeien ook schriftelijk advies inwinnen, wanneer het nodig is om op korte termijn te acteren op een kwestie die invloed heeft op strategisch beleid.

Wat er van je wordt gevraagd:

  • Maandelijks overleg
  • 1 keer in het jaar aanwezig op de ALV

Belangrijke punten voor de functie:

  • Rijke ervaring binnen de roeisport
  • Roeier of coach van Okeanos geweest (geen huidig coach)

Als je interesse hebt om in het technisch kader de vereniging van dienst te zijn, reageer dan voor zondag 22 april door een mail en motivatie te sturen naar wedstrijd@okeanos.nl 

Categorie: