VACATURE Okeanos Business Partners Commissie

22 oktober 2014 - door EllenWolters - 0 reacties

De Okeanos Business Partners  (OBP) commissie is vanaf  heden op zoek naar geschikte kandidaten om ons team te versterken.

Over de OBP

De OBP ondersteunt direct het bestuur door clinic aanvragen te behandelen, bedrijfsroeien te ondersteunen, en sponsorovereenkomsten te sluiten. Via deze weg is de OBP al vele jaren het aanspreekpunt bij externe activiteiten op en rond de Bosbaan, bijvoorbeeld begin september waar een 70-tal heren van AlpInvest bij Okeanos kwam voor een groots evenement inclusief roeien en ergometeren. De OBP houdt hierbij contact met de externe partijen en verzorgt begeleiding vanuit Okeanos voor dit soort evenementen.

Wat houdt onze commissie in?

Veel van het werk van de OBP gebeurd achter de schermen, en de OBP is daarom ook een commissie waarvan veel mensen het bestaan niet echt weten.  Binnen de commissie heeft iedereen haar eigen taken en verantwoordelijkheden; de tijdsplanning is dan ook redelijk vrij afgezien van een vergadering eens in de twee weken. Onder andere het maken van offertes, het actief op zoek gaan naar sponsormogelijkheden, het contact onderhouden met externe partijen, en het regelen van begeleiding zijn werkzaamheden die bij de OBP horen. Uiteraard biedt de OBP een leertraject aan om dit soort handelingen onder de knie te krijgen, om deze reden is dit ook zeker een aanvulling op uw boekhoudkundige capaciteiten en uw CV.

Wie zoeken wij?

Omdat de OBP een positie heeft met veel contact met externe partijen, zijn wij op zoek naar iemand die netjes en correct kan communiceren via zowel mail als telefoon. Daarnaast biedt de OBP veel vrijheid, en om die reden verlangen wij ook iemand die eigen initiatief toont met een goed inzicht en inlevingsvermogen.

 

Zijn dit capaciteiten waarin u zichzelf herkent? Stuur dan voor 19-10-2014 uw CV en korte motivatie (<200 woorden) naar obp@okeanos.nl.

Voor verdere vragen kunt u eveneens contact opnemen met ons via obp@okeanos.nl

 

Met rood-boven-groene groet,

 

De Okeanos Business Partners commissie

Categorie: