Vacature Hoofdcoach Competitieroeien

19 juni 2018 - door IrisKoekkoek - 0 reacties

Vacature Hoofdcoach Competitieroeien

Ben jij opzoek naar een nieuwe leuke uitdaging bij Okeanos?

Je loopt al een aantal jaar rond op Okeanos, hebt geroeid, gecoacht en kent het reilen en zeilen van de vereniging. Je wilt betrokken blijven bij de vereniging en jouw ervaring en kennis met betrekking tot het roeien delen om zo het roeiniveau bij Okeanos naar een nog hoger niveau te brengen.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor het Hoofdcoachkader competitieroeien zijn er op dit moment 2 openstaande vacatures voor het seizoen 2018-2019. Als hoofdcoach ben jij samen met de andere hoofdcoaches, de toer- en competitiecommissaris en de competitiecommissie verantwoordelijk voor het borgen van het ROW beleid, het opleiden en begeleiden van de competitiecoaches en het stimuleren van het competitieroeien binnen Okeanos. Voor komend seizoen zijn wij opzoek naar 2 nieuwe hoofdcoaches met verschillende profielen:

Profiel 1: Deze hoofdcoach heeft al meerdere jaren ervaring met het roeien en club/wedstrijd coachen bij Okeanos. Deze zal zich voornamelijk richten op de clubboten. De competitie hoofdcoach met dit profiel, is evenals de andere hoofdcoaches bezig in de praktijk. Hij/zij zal meefietsen met de ploegen, de coaches begeleiden en helpen met eventuele problemen die gerelateerd zijn aan het roeien.

Profiel 2: Deze hoofdcoach heeft minimaal twee jaar coach- en/of roeiervaring. Deze hoofdcoach is verantwoordelijk voor de overige ouderejaarsploegen bij Okeanos. De competitie hoofdcoach met dit profiel, is evenals de andere hoofdcoaches bezig in de praktijk. Hij/zij zal meefietsen met de ploegen, de coaches begeleiden en helpen met eventuele problemen die gerelateerd zijn aan het roeien.

Lijkt het jou wel wat om volgend jaar het hoofdcoachkader competitieroeien te versterken of heb je nog vragen met betrekking tot deze vacature? Mail dan vóór 1 juli naar hccompo@okeanos.nl of neem contact op met Merel (0647357055)

Categorie: