Update: Compo Kick-Off diner en Sparsessie

7 maart 2012 - door Sabrina - 3 reacties

Het is mij een eer en genoegen alle competitieroeiers namens Jaarclub V.E.T.O. en de Competitie Commissie uit te nodigen voor de eerste editie van het 'Compo Kick-Off diner'!
Terwijl de wedstrijdroeiers het begin van hun seizoen jaarlijks inluiden met een diner en intrainingsfeest, werd er voor de competitie roeiers nog niets georganiseerd. Maar daar gaat vanaf dit jaar verandering in komen!
Voorafgaand aan het diner zal de sparsessie plaats vinden. Naar aanleiding van de resultaten die op deze sprint geroeit gaan worden, worden de boten toegewezen.

Tijdens het overheerlijke diner wordt de aftrap gegeven van de competitieladder, worden er weddenschappen afgesloten met andere ploegen, presenteer je jezelf als ploeg en zorgen wij voor goede verhalen over het competitieverleden dat Okeanos rijk is. Daarnaast zal er een onthulling zijn van een speciale gadget die alleen competitieroeiers krijgen. Kortom een evenement dat je niet kunt missen!!

Laat samen met je ploeg zien dat jullie de allerleukste compo ploeg van Okeanos zijn, zorg voor een gezamelijke gadget!

Het diner vindt plaats op dinsdag 13 maart om 19.30 op Okeanos. De kosten voor het diner, inclusief drank, zijn 6 euro pp. Inschrijven kan op de website via Okeanos Events. Let op: het Compo Kick-Off diner komt deze maand in plaats van het jaarclubdiner.