Uitzendingen Okeaniden en Okeanos Talent Center

8 mei 2009 - door maartenakker - 3 reacties

Met de Hollandia/NK achter de rug zijn de uitzendingen naar de eerste World Cup bekend geworden.

Ten eerste hebben Peter Kromdijk en Mark Rottier uitzending verdiend naar World Cup I in Banyolas. Wegens hun prestatie op het NK mogen ze daar starten in de LM2-. Hiermee zijn ze de eerste volledige Okeanosploeg in jaren die een dergelijke uitzending verdiend. Binnenkort start de inzamelactie "LICHTelijk op weg", om Mark en Peter financieel te kunnen ondersteunen.
Voor die tijd zullen zij ook op de Huegel Regatta in Essen starten.

Mechiel Versluis en Boris le Feber hebben met uitstekende prestaties in de 4- en 2- een plekje zeker gesteld in de SB vierzonder. Samen met Kaj Hendriks (Triton) en Derk Noordhuis (Aegir) zullen zij zich op de Huegel Regatta in Essen moeten bewijzen. Geert-Jan Derksen zal de vierzonder coachen.

Verder mogen op de Huegel Regatta Roel Braas en Annelies Labots aan de start verschijnen.

Thijs Bosgoed en Teun Kraaij zijn momenteel op traininskamp in Varese. Het is het helaas niet gelukt een felbegeerd plekje in de Holland 8 voor worldcup I te bemachtigen. Het is dan ook nog onduidelijk welk boottype zij nu gaan bemannen.

Tot slot hebben drie jongens uit het Talent Center Licht een uitzending verdiend: Stephan van Gorp (Skoll), Steven van Dooren en Abel Gobel (beiden Nereus) zullen samen met Henk-Jan Scholten (Aegir) de lichte SB 4- vormen. De vierzonder zal onder het Talent Center vallen en gecoacht worden door Rob Jonkman.