Uitgelicht

24 december 2016 - door CaitlinE - 0 reacties

UITGELICHT:

Een nieuwe rubriek waarbij het bestuur een lid, commissie, coach of een ander belangrijk persoon in het zonnetje zet.
Dit kan zijn vanwege extra inzet voor de vereniging of bijvoorbeeld een prestatie.
Deze maand konden wij echter maar moeilijk een keuze maken tussen twee mannen die zich beiden hebben ingezet in de vorm van een plan, om Okeanos nog beter op de kaart te zetten.

Daarom lichtten wij de volgende twee mensen uit:

Tom Schuit:
Oudere leden kennen de term 'Okeanos Talent Centrum', of kort gezegd OTC misschien nog wel. Een idee opgezet om talenten binnen te halen voor Okeanos. Tom Schuit is afgelopen tijd bezig geweest om dit plan nieuw leven in te blazen. Hij heeft een nieuw plan geschreven met het idee om nieuwe talenten binnen te halen voor de eerstejaars achten van Okeanos. Ondertussen zijn de eerste stappen gezet om het plan daadwerkelijk vorm te geven. Omdat wij als bestuur alle goede, leuke, gekke en nieuwe ideeën willen stimuleren willen wij Tom deze maand uitlichten in de nieuwe rubriek: Uitgelicht. Tom, je bent super goed bezig en wij staan volledig achter jou en het plan!

Olivier White:
Er wordt van alle kanten hard gewerkt om de promotie campagne dit jaar in een nieuw jasje te steken. Met name de PIC, maar ook andere commissies denken en helpen mee. Één persoon in het bijzonder heeft zich aangeboden om een marketing plan te schrijven om deze periode professioneler en meetbaarder te kunnen maken.
Het is mooi om te zien dat leden als Olivier hun steentje bijdragen om aan Okeanos te blijven bouwen.
Laat deze man vandaag ook nog jarig zijn, Olivier bedankt voor je inzet en gefeliciteerd!

Als jij nou ook goede ideeën hebt of je wilt graag mee denken over deze onderwerpen, schroom dan niet om het bestuur, Tom of Olivier even aan te spreken!

Categorie: