Tromp Boat Races

13 oktober 2011 - door Rianne - 2 reacties

Aanstaande zaterdag worden op het Hilversums kanaal de Tromp Boat Races verroeid. Okeanos zendt ook dit jaar een afvaardiging naar deze 5250 meter lange tijdrace.
In de skiff zullen Mechiel Versluis en Mark Rottier aan de start verschijnen. Mark gaf aan eigenlijk te willen aftrainen, maar kan het toch niet laten om zijn roeikwaliteiten te tonen in een echte race. Na een succesvol seizoen in de skiff afgelopen jaar, maakt hij ook zeker dit weekend weer kans om met een blik in het LO1x-veld naar huis te gaan.
Mechiel is hard aan het trainen om te bewijzen dat hij volgend jaar in Londen aan de start moet liggen. Zaterdag is zijn eerste race dit seizoen waarin hij gaat laten zien dat hij wel degelijk hard kan roeien.
Onze dames development groep zal met 2 ploegen aan de start verschijnen. Lotte van Niel, Merel l'Ami, Anne van Beek, Laurien Verkleij zullen worden gestuurd door Mireille Vonk in de 4+. Ook Iris Coehoorn, Lotte Pronk, Diede Bakker en Maaike Vervloet zullen in de 4+ stappen, e.t. praeses Sanne Rombouts zal hen langs de kortste route sturen. Beide boten hebben een kersvers lid aan boord, Lotte Pronk en Anne van Beek maken hun Okeanosdebuut op de Tromp Boat Races.
De skiffs starten in blok 3, om 14.00u. De dames zullen zich om 16.30 voor de wedstrijd opmaken en starten in blok 4.

http://www.trompboatraces.nl/