Terugblik op de Okeanos Competitie Sprint 2013

1 juli 2013 - door BarbaraV - 1 reactie

21 juni was het dan zo ver: de Okeanos Competitie Sprint 2013. Al sinds oktober zijn we bezig geweest met de voorbereidingen voor deze wedstrijd. Weken van te voren checkten we neurotisch het weerbericht, hopend op een stralend zonnetje. Niet alleen de wedstrijd zelf, maar ook de barbecue en het feest wilden we tot een groot succes maken.

Dinsdag deden we heel wat vreugdedansjes toen bleek dat er maar liefst 147 inschrijvingen waren voor deze mooie wedstrijd, een nieuw record! Omdat er ook erg veel deelnemers werden verwacht bij de barbecue, gingen we donderdag al op pad met de Kookcie om boodschappen te doen. Vrijdag werden we best een beetje zenuwachtig wakker, toen bleek dat het weer niet erg mee zat. Gelukkig vertelde het weerbericht ons dat het vanaf een uur of vier droog zou worden. ’s Ochtends begonnen we al met de voorbereidingen: druk aan het rijden, snijden, klaarzetten en koken. De tijd vloog om. Om vier uur kwamen de eerste deelnemers hun rugnummer al halen..

Hoewel het weer niet geweldig was, werd er hard geroeid en gebarbecued. Maar liefst drie Okeanos ploegen kwamen als eerste over de finish (Judith en Simone in de dubbeltwee, Nikè in een B4+ en instapacht in het DCl8-veld) en kregen hun blik uitgereikt door Annemarel en Lars. Na de wedstrijd werd er heerlijk gebarbecued met een muziekje erbij, werd er een sprintje getrokken op de ergometer, genoten van een massage of waanden de roeiers zich in zomerse sferen op de surfsimulator.

Nadat zowel wij als de medewerkers om een uur of elf klaar waren met al het harde werk hebben we er met zijn allen een heel mooi feestje van gemaakt in Villa Erevlot, samen met een aantal andere verenigingen en de beats van DJ Marcel. Dit feest ging tot in de vroege uurtjes door en werd na een heleboel gekke dansjes afgesloten met een paar goeie tosti’s, zoals het hoort.

De OCS hadden we nooit neer kunnen zetten zonder de hulp van een alle medewerkers. Wij willen hen nogmaals bedanken voor hun inzet in de finishtoren, op de vlotten, in de keuken, bij de barbecue en op verschillende andere plekken.

In oktober zullen we weer hard aan het werk gaan om de OCS 2014 tot een nóg groter succes te maken. Wil jij daaraan meewerken? We zijn nog op zoek naar nieuwe commissieleden. Stuur een van ons een berichtje, of mail naar sprint@okeanos.nl!

Heel veel liefs,

De Toernooi Commissie

Annemarel Neuteboom, Annalyn Brugman, Marjolein Tabak, Rosa van Baal, Sanne Eekman, Simone van Wezel, Thomas Bakker, Barbara Verhaar en Lars ten Kulve

Categorie: