Terugblik Heineken Okeanos Competitie Sprint

21 juni 2017 - door RosanneKoekkoek - 0 reacties

Na een jaar lang op de achtergrond druk bezig geweest te zijn kwam de apotheose voor ons als TC steeds dichterbij. Op zaterdag 10 juni was het dan zo ver, de Heineken Okeanos Competitie Sprint, de mooiste competitiewedstrijd die de Bosbaan rijk is. De jacuzzi was al lang en breed warm, bloemetjes stonden op jullie te wachten en het zonnetje was besteld. De dag begon wat bewolkt,  en de eerste roeiers druppelden het terrein op. Om 09:40 vond de eerste race plaats. Mensen vonden de zitzakken en strandstoeltjes op het erevlot en in de loop van de dag begon de zon te schijnen en namen steeds meer mensen een duik in de jacuzzi's, want ja, de finish is prima te aanschouwen vanaf daar.

Wat al een mooie dag was, werd een schittermagische dag: 2 keer taart op onze eigen competitiewedstrijd door de Heeren Club4+ en Rik en Martijn in de 2-. De hele wedstrijd liep soepeltjes, totdat er na de laatste race nog een protest werd ingediend, maar dat mocht de pret niet drukken. De Heeren Club4+ mocht tijdens de prijsuitreiking namelijk de Sprintbokaal ontvangen! Dit moest natuurlijk goed gevierd worden. Na een geslaagde BBQ begon om half 9 een legendarische, ietwat escalerende, Biercantus langs het erevlot. Met Rokwit, ookwel bekend als de Vidarband, kon deze avond niet meer stuk. Na flink wat biertjes en inmiddels goedgebruikte keeltjes overwonnen wij de trappen terug naar de sociëteit waar het feest zich voortzette. Al met al was de Heineken Okeanos Competitie Sprint dus weer een enorm succes.

Namens de TC willen wij iedereen bedanken die geholpen heeft deze dag tot een succes te maken, als medewerker, roeier, stuur, coach of supporter. Wij hopen jullie weer te zien op 9 juni 2018! 

Kusjes en de groeten, de Toernooicommissie der R.S.V.U. Okeanos.

Categorie: