Studentenhaver feest

29 maart 2008 - door joris - 2 reacties

Vrijdag 25 april organiseert Okeanos, samen met Liber, SSRA, Unitas en het Nederlands Rode Kruis een uniek feest, als onderdeel van het Studentenhaver Festival.Op deze dag laat het Amsterdamse studentenleven zien dat ze betrokken is bij de rest van de samenleving.

Overdag zijn er op de UvA verschillende activiteiten die in het teken staan van leeftijdsgenoten die beperkt worden in hun functioneren. Zo zijn er een gebarentaaldebat, masterclasses, bijvoorbeeld over websites toegankelijk maken voor blinden, en een diner in het donker.

’s Avonds is er een feest, dat alle zintuigen prikkelt. Dit gebeurt onder meer met aromajockeys, trilvloeren, lichteffecten en masseurs. Het feest is rolstoel toegankelijk en ook leuk voor mensen die doof of slechthorend zijn. Zorg dat je erbij bent: het is niet alleen een unieke ervaring, maar als studentenvereniging laten we ook zien dat we juist met gezelligheid iets kunnen toevoegen.

Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf maandag 7 april bij Sanne Rombouts. Voor meer informatie kun je Sanne aanspreken, of bellen op nummer 0612612938. Tijdens het feest is er onbeperkt studentenhaver!

Locatie: Strand West
Tijd: 22:00 uur tot 03:00 uur.
Leden prijs: € 3,- introducés zijn welkom

Check voor meer info www.studentenhaverfestival.nl